ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Oud en Nieuw al over twee weken!
Biddinghuizen, 6 juli 2006 Ongelofelijk maar waar.. Op woensdag 19 juli wordt er door duizenden mensen oud en nieuw gevierd, compleet met aftellen, knallende kurken en een spetterend vuurwerk. Walibi World, het themapark in het hart van Flevoland, heeft vanwege het grote succes van vorig jaar besloten ook dit jaar weer New Year's Eve te vieren, midden in de zomer!

Oud en Nieuw is volgens velen het gezelligste feest van het jaar. Helaas is het themapark in de winter gesloten waardoor dit feest niet met de bezoekers van het park gevierd kan worden. Of toch wel*? Afgelopen seizoen besloot Walibi World Oud en Nieuw uit te stellen tot augustus. Toen het zover was, bleek dit idee enorm aan te slaan! Duizenden enthousiaste bezoekers bezochten New Year's Eve in Walibi World. Om middernacht vlogen ze elkaar massaal in de armen met de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Vanwege de enorme populariteit van deze zomerse nieuwjaarsviering heeft Walibi World besloten dit seizoen New Year's Eve uit te breiden naar maar liefst vijf woensdagavonden in de zomer. Normaal gesproken is het park in de zomer al extra lang open tot 21.00 uur, maar tijdens New Year's Eve, op 19 en 26 juli en 2, 9 en 16 augustus, is het helemaal feest! Het park en alle attracties zijn dan zelfs tot middernacht geopend. Voor de prijs van een normaal entreebewijs kan op deze dagen dus extra lang worden genoten van het park, de sfeer en alle attracties. Oliebollen, gezelligheid, gezamenlijk aftellen en een knallend vuurwerk om middernacht zorgen voor die echte Oud en Nieuw sfeer.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl