ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
8 uur lang in de achtbaan voor het goede doel
Biddinghuizen, 15 juni 2006 Op zaterdag 1 juli vindt in Walibi World het evenement "Ride For A Wish" plaats. De deelnemers nemen een dag lang plaats in Megacoaster Goliath. 8 uur lang zullen zij de G-krachten weerstaan voor het goede doel.

Emiel Middel uit Oude Pekela, Mark Bannink uit Ulft en Charon Geling uit Dronten zijn de helden die een dag lang plaats zullen nemen in Goliath. De 4e deelnemer wordt binnenkort geselecteerd.

Het doel van deze actie is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de "Doe Een Wens Stichting". Deze stichting vervult de grootste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De deelnemers aan "Ride For A Wish" kunnen gesponsord worden voor een vast bedrag of per ronde. Ze willen het 8 uur lang gaan volhouden in Goliath. Een sterke maag en stalen zenuwen zijn natuurlijk vereist om deze uitdaging goed te doorstaan.

Op 1 juli zal er ondersteuning geboden worden door het "Support Team", bestaande uit de organisatie van "Ride For A Wish", die deze actie op touw heeft gezet na de succesvolle editie van 2005. Daarnaast zullen Walibi, de "Doe een wens stichting" en musicalster Danny Rook de rijders bijstaan en aanmoedigen.

Geïnteresseerden voor sponsoring of misschien zelfs deelname kunnen zich aanmelden via de website: www.rideforawish.nl
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl