ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Walibi World zoekt monsters en heksen
Biddinghuizen, 5 juli 2006 Heksen, steltenlopers, vogelverschrikkers en andere monsters kunnen op 15 juli a.s. auditie doen bij Walibi World. Tijdens de auditie worden de nieuwe griezels geselecteerd die tijdens het populaire Halloween festival de gasten van het park de stuipen op het lijf zullen jagen.

Walibi World organiseert ieder jaar een aantal populaire festivals als New Year's Eve in de zomer en Halloween in de herfstvakantie. Tijdens New Year's Eve wordt er op 5 zomerse woensdagavonden een echt oud en nieuw feest gevierd. Het park is dan tot middernacht geopend en de gasten worden helemaal in de stemming gebracht met een gezellige feestsfeer, oliebollen, knallende kurken, gezamenlijk aftellen en natuurlijk een spetterend vuurwerk als afsluiter. Vanaf vrijdag 13 oktober tot en met zondag 29 oktober 2006 is het weer griezelen geblazen in Walibi World. Overdag is het Happy Halloween en dat betekent gezellig griezelen voor het hele gezin. 's Avonds, tijdens Scary Halloween, is het angstaanjagend eng en uitsluitend geschikt voor mensen met stalen zenuwen.

Het enorme succes van Halloween in Walibi World wordt in grote mate bepaald door de ca. 100 acteurs die de gasten overdag lekker laten schrikken en 's avonds koude rillingen bezorgen. De voorbereidingen voor Halloween zijn achter de schermen al weer in volle gang en op 15 juli vindt dan ook al de auditie plaats voor de rollen van monster, heks, vogelverschrikker en andere griezels. De gelukkigen die geselecteerd worden krijgen een professionele opleiding op het monstercollege van Walibi World én een rol tijdens Halloween.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de audities op 15 juli in Walibi World. De minimale leeftijd van 18 jaar is een voorwaarde en acteerervaring is een pré. CV's met een brief met naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, emailadres en motivatie kunnen gestuurd worden naar Walibi World, afdeling Evenementen, Postbus 40, 8250 AA, Dronten of gemaild worden naar halloweenwalibiworld@starparkscorp.com o.v.v. audities Halloween 2006.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl