ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Meditatie in de achtbaan
Biddinghuizen, 1 juli 2006 Vandaag is er in Walibi World een nieuw record gezet. 4 Deelnemers van Ride For A Wish hebben 8 uur lang Goliath overwonnen om zo geld in te zamelen voor "Doe Een Wens Stichting".

Thomas Briët uit Dedemsvaart, Emiel Middel uit Oude Pekela, Mark Bannink uit Ulft en Charon Geling uit Dronten hebben vandaag 8 uur lang, met enkele korte pauzes, doorgebracht in Megacoaster Goliath. In de ochtend hadden vooral Emiel en Charon het nog even moeilijk, maar toen om 17.00 uur het eindschot klonk wilden ze allemaal nog 1 laatste ererondje maken. Per persoon hebben ze 71 rondes in Goliath doorstaan, waarmee het totaal op 284 ritjes komt voor het goede doel.

Iedereen vroeg zich af hoe ze deze uitdaging in de langste, snelste en hoogste achtbaan van Nederland konden volbrengen. De deelnemers hadden verschillende geheime wapens, zo bleek tijdens de rit. Het ene moment zaten ze samen te dollen, de wave te doen en hele gesprekken te voeren. Het andere moment waren ze met z'n vieren in een diepe meditatie verzonken om weer even tot rust te komen en het vol te houden. De geheime wapens bleken te werken, want vlak na 17.00 uur kon door een trotse Walibi een cheque van 4.340,- worden overhandigd aan Danny Rook, ambassadeur van "Doe Een Wens Stichting".

Voor iedereen die denkt dat de deelnemers het, na zo'n marathonzit Goliath, even helemaal zat waren.. Niets bleek minder waar, want direct na de huldiging en de overhandiging van de cheque stapte de gehele organisatie van Ride For A Wish samen met de deelnemers nog éénmaal in Goliath om het af te leren.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl