ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
"Auditie" doen naar een "rol" in Walibi World blijkt groot succes
Biddinghuizen, 17 februari 2005 – Walibi World (voormalig Six Flags Holland) is overladen door aanmeldingen voor de ‘audities’ naar een ‘rol’ in themapark Walibi World. De vernieuwde selectieprocedure, waarbij kandidaten niet solliciteren naar een baan maar ‘auditie’ doen naar een ‘rol’ in het themapark, slaat duidelijk aan. De duizenden reacties worden momenteel verwerkt en de eerste audities zijn ondertussen van start gegaan.


Six Flags Holland is nu Walibi World
Eind vorig jaar, op 11 november, landde Kangoeroe Walibi op spectaculaire wijze in Nederland. Hij doopte het toenmalige Six Flags Holland om in Walibi World. Momenteel wordt het themapark fors uitgebreid. Naast de meer dan vijftig spectaculaire attracties en shows, die het park al rijk is, zullen er drie nieuwe attracties, een nieuwe familieshow, een nieuw uniek zomerevenement en veel extra parkentertainment worden toegevoegd. Hierdoor ontstaat de perfecte mix van vermaak voor jong en oud!

Medewerkers bepalen de sfeer!
Naast al deze uitbreidingen zal het park nog meer energie steken in het bieden van een onvergetelijke dag vol sfeer en vermaak aan haar gasten. “De medewerkers van Walibi World zijn hierin onmisbaar. Samen bepalen zij de sfeer en zorgen ervoor dat de gasten de zorgen van alledag kunnen vergeten om zo eindeloos te kunnen genieten”, aldus Marcel Schonenberg, General Manager van Walibi World.

Geen gewone baan, maar een ‘rol’.
Hoe serieus Walibi World dit neemt, blijkt wel uit de vernieuwde selectieprocedure van het park. In Walibi World solliciteer je namelijk niet naar een baan, maar doe je ‘auditie’ voor een ‘rol’ in het park. Of de kandidaten nu een rol in de restaurants, bij de attracties of in de winkels ambiëren, iedereen doet eerst auditie.

Duizenden mensen doen ‘auditie’ bij Walibi World
Dat deze vernieuwde strategie succes heeft, blijkt wel uit de duizenden reacties die Walibi World heeft ontvangen. Enkele weken geleden is er in de omgeving van Walibi World een wervingsbrochure voor nieuw personeel op de deurmat gevallen. Het themapark werd in de weken erna overladen door reacties, vooral via de eigen vacaturesite www.achtbaanvandezaak.nl. Ondertussen zijn de ‘audities’ begonnen en zijn er bijna dagelijks tientallen kandidaten die door middel van rollenspellen en groepsopdrachten hun talent laten zien. Afgelopen zaterdag organiseerde het park een banenmarkt waar iedere afdeling zich presenteerde aan potentiële medewerkers.

Walibi staat te springen om haar gasten te ontvangen!
“We zijn blij verrast door al het talent wat zich tijdens de audities presenteert”, aldus Marcel Schonenberg, General Manager van Walibi World. “Deze nieuwe talenten zullen een waardevolle toevoeging zijn op het enthousiaste team van seizoensmedewerkers. Samen met Walibi staan we dan ook te springen om de gasten vanaf 25 maart een onvergetelijke dag te laten beleven.”
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl