ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
72 uur doordraaien in het reuzenrad is begonnen!
Biddinghuizen, 22 mei 2006 - Zojuist is in Walibi World wel een zeer waanzinnige stunt van start gegaan. De zes deelnemers zijn om 17.00 in het reuzenrad gestapt om er pas op donderdag 25 mei om 17.00 weer uit te komen. Dit alles wordt gedaan voor de KWF Kankerbestrijding en als aanloop naar het evenement "Waanzinnig Walibi".

Toen Walibi World enkele weken geleden via www.themepark.nl een oproep deed voor deelnemers aan deze reuzenstunt, stroomden de aanmeldingen binnen. Het aantal mensen, dat graag voor het goede doel 72 uur lang wil "doordraaien", was ver boven verwachting.

Gertjan Aalpoel uit Capelle aan den IJssel, Johan Lambooij uit Drunen, Johan van Weelden uit Westervoort, Hellen Cortissos uit Almere en Reink van Dijk uit Westervoort en Yolande Blei uit Purmerend zijn de gelukkigen die geselecteerd zijn om deel te nemen aan deze actie.

De stunt is vandaag om 17.00 uur van start gaan. De deelnemers hebben in koppels plaatsgenomen in het rad en al een eerste regenbui over hun hoofd gekregen. Ondanks dit stralen ze nog steeds ongelofelijk veel enthousiasme uit. Om de tijd te doden hebben ze een goed boek meegenomen, een laptop om vanaf 50 meter hoogte te kunnen internetten en uiteraard een mobiele telefoon om met het thuisfront contact te houden. Walibi World verzorgt verder het eten en drinken, maar het mentale "gevecht" zullen de deelnemers zelf aan moeten gaan. Wat kun je 72 uur lang doen zonder verveeld te raken? Wie kan slapen op een vierkante meter? En de belangrijkste vraag* Wie houdt het vol?

Tijdens openingstijden van het park kunnen de gasten van Walibi World een rondje mee met de deelnemers om ze aan te moedigen, wakker te houden en uiteraard een donatie te doen voor het goede doel.

De stunt in het reuzenrad wordt georganiseerd als aanloop naar het evenement Waanzinnig Walibi, die het park op 25 mei, hemelvaartsdag, viert. Het themapark is op deze dag tot 23.00 geopend en staat dan bol van de meest waanzinnige gebeurtenissen en verrassingen. Tijdens deze dag wordt om 17.00 uur de stunt in het reuzenrad beëindigd en zullen de deelnemers, die het hebben volgehouden, feestelijk worden gehuldigd.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl