ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
72uur doordraaien voor het goede doel volbracht!
Biddinghuizen, 25 mei 2006 Vandaag was het dan eindelijk zover. De waanzinnige stunt, waarbij 6 deelnemers voor het goede doel 72 uur lang doordraaiden in het reuzenrad van Walibi World, is tot een zeer succesvol einde gekomen.

Maandagmiddag om 17.00 uur stapten de deelnemers in het reuzenrad voor misschien wel de 72 meest waanzinnige uren uit hun leven. Na een paar minuten waren ze al door en door nat vanwege een enorme wolkbreuk. Niemand had op dat moment verwacht dat ze de 3 dagen en 3 nachten met zoveel enthousiasme zouden volbrengen.

Het geheim bleek te zitten in een grote rol huishoudfolie waarmee één van de deelnemers zijn gondel had omwikkeld. De anderen volgden snel en zo zaten ze de rest van de tijd hoog maar droog. Op de laatste dag bleken de gondels zelfs volledig omgetoverd tot kleine huiskamertjes, inclusief lampenkapjes, minibar, luxaflex en slingers.

Dat de deelnemers niet alleen stonden in hun uitdaging bleek wel uit de enorme steun van vrienden, familie, gasten van Walibi World en natuurlijk de media. Menigeen draaide een rondje mee met de inmiddels Bekende Nederlanders. Uiteraard mocht niemand de gondel betreden zonder een donatie voor KWF Kankerbestrijding.

Naast de donaties van bezoekers, vrienden en familie deed ook Walibi World nog een extra duit in het zakje met een donatie en een speciale veiling. Alles bij elkaar kon er vlak na het eindschot van de stunt al meer dan 6.000,- worden overhandigd aan een blij verraste Eric van Veelen van KWF Kankerbestrijding. Het totale eindbedrag zal nog vele malen hoger liggen als de inhoud van alle collectebussen die in het park stonden, is geteld.

En wat deden de deelnemers in de uren na de stunt? Yolande Blei en Hellen Cortissos lieten zich van 50 meter hoogte naar beneden vallen in de Skydiver, Gert Jan bood nog vrolijk mee tijdens de veiling, Johan van Weelden bezocht zijn favoriete Walibi Show, Reink van Dijk gaf nog een aantal interviews en stapte vervolgens samen met mededeelnemer Johan Lambooij in alle achtbanen van het park. Als aflsluiting genoten ze samen van het vuurwerk dat tijdens Waanzinnig Walibi vanuit "hun" reuzenrad werd afgestoken....
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl