ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Gillende vrouwen op de Libelle zomerweek
Biddinghuizen, 15 mei 2006 - Waar komt toch al dat gegil vandaan? Dit vraagt menig bezoeker van de Libelle Zomerweek zich af* Om een paar minuten later ook zelf de longen uit hun lijf te gillen in de fictieve achtbaan, die Walibi World voor de gelegenheid naar het Almere Strand heeft gebracht.

Op het Almere Strand is op maandag 15 mei de Libelle Zomerweek van start gegaan. Het weer was prachtig en de sfeer zat er al snel goed in. In de stand van Walibi World, op het Jan, Jans en de Kinderen Paveljoen, was het helemaal een feest. Vele vrouwen drongen hier voor een plekje in de fictieve achtbaan om vervolgens samen, luid gillend en met de handen in de lucht, het Walibi effect te beleven. Iedereen die deze uitdaging aangaat krijgt gratis een mooie actiefoto mee als bewijs aan het thuisfront.

Tot en met zondag 21 mei kunnen de bezoekers van de Libelle Zomerweek, in stand nummer 301, het Walibi effect nog beleven en gratis op de foto in de fictieve achtbaan. De stand is onderdeel van het Jan, Jans en de Kinderen Paviljoen. Voor de gelegenheid is de Rode Kater uit deze populaire strip ook aanwezig om met de dames op de foto te gaan in de achtbaan.

Deze ludieke attractie op de Libelle Zomerweek is niet de enige link tussen Jan, Jans en de Kinderen en Walibi World. In het park is er al vanaf de start van het seizoen een speciale Jan, Jans en de Kinderen Tentoonstelling, die op 14 april geopend werd door Jan Kruis, de geestelijk vader van de strip. De tentoonstelling zal nog tot en met 5 juni 2006 te zien zijn in Walibi World.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl