ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Pretparkfans draaien door in Walibi World
Biddinghuizen, 11 mei 2006 - 72 uur lang doordraaien in een reuzenrad? Op maandag 22 mei a.s. gaat dit gebeuren in Walibi World! 6 kandidaten zijn geselecteerd om 3 dagen en 3 nachten in het reuzenrad te blijven zitten. Dit alles wordt gedaan voor de KWF Kankerbestrijding en als aanloop naar het evenement "Waanzinnig Walibi".

Toen Walibi World enkele weken geleden een oproep deed voor deelnemers aan deze stunt, stroomden de aanmeldingen binnen. Het aantal mensen, dat graag voor het goede doel 72 uur lang wil "doordraaien", was ver boven verwachting.

Gertjan Aalpoel uit Capelle aan den IJssel, Johan Lambooij uit Drunen, Johan van Weelden uit Westervoort, Hellen Cortissos uit Almere en Reink van Dijk uit Westervoort en Yolande Blei uit Purmerend zijn de gelukkigen die geselecteerd zijn om deel te nemen aan deze actie.

De stunt gaat op 22 mei om 17.00 uur van start. De deelnemers zullen in koppels plaatsnemen in het rad. Uiteraard verzorgt Walibi World het eten en drinken, maar het mentale "gevecht" zullen de deelnemers zelf aan moeten gaan. Wat kun je 72 uur lang doen zonder verveeld te raken? Wie kan slapen op een vierkante meter? En de belangrijkste vraag* Wie houdt het vol?

Tijdens openingstijden van het park kunnen de gasten van Walibi World een rondje meedraaien met de deelnemers om ze aan te moedigen, wakker te houden en uiteraard een donatie te doen voor het goede doel.

De stunt in het reuzenrad wordt georganiseerd als aanloop naar het evenement Waanzinnig Walibi, die het park op 25 mei, hemelvaartsdag, viert. Het themapark is op deze dag tot 23.00 geopend en staat dan bol van de meest waanzinnige gebeurtenissen en verrassingen. Tijdens deze dag wordt om 17.00 uur de stunt in het reuzenrad beëindigd en zullen de deelnemers, die het hebben volgehouden, feestelijk worden gehuldigd.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl