ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Oranje speelt hoofdrol tijdens waanzinnig Walibi
Biddinghuizen, 2 mei 2006 Op 25 mei, hemelvaartsdag, viert Walibi World voor de eerste keer in haar geschiedenis Waanzinnig Walibi. De gasten die zo slim zijn op deze dag het park te bezoeken, zullen van de ene verrassing in de andere vallen. Alle attracties en shows zijn tot 23.00 uur geopend én er gebeuren de meest waanzinnige dingen tijdens dit leuke voorjaarsevenement.

Op de maandag voor Waanzinnig Walibi, 22 mei, wordt de eerste waanzinnige stunt al ingezet. 3 Teams zullen 3 dagen én 3 nachten het Reuzenrad in het hart van Walibi World bewonen, terwijl het rad gewoon blijft draaien. Dit alles wordt gedaan voor het goede doel én natuurlijk een plaatsje in het enige echte Walibi World Book of Records. Tijdens Waanzinnig Walibi kunnen mensen een rondje mee in het reuzenrad met de teams om ze aan te moedigen, wakker te houden of een gezellig praatje met ze te maken.

Iedere gast die Waanzinnig Walibi bezoekt kan zich voorbereiden op een dag waarop alles anders is dan normaal. Ten eerste is het natuurlijk al heel bijzonder dat het park tot 23.00 uur geopend is, waardoor je extra lang kunt genieten van alle attracties en shows. Wat de bezoekers verder allemaal te wachten staat, verklapt Walibi World niet. Iedereen die het park tijdens Waanzinnig Walibi bezoekt, zal het zelf gaan beleven*Toch licht Walibi World al wel een tipje van de sluier op, door weg te geven dat de kleur oranje als een "oranje draad" door de dag lopen.

Het idee van Waanzinnig Walibi is voortgekomen uit het grote succes van evenementen als New Year's Eve en Halloween, die door de gasten van het park enorm gewaardeerd worden. Dit vanwege de extra lange openingstijden, het bijzondere entertainment en natuurlijk de geweldige sfeer die er tijdens deze evenementen in het park aanwezig is. Met de komst van Waanzinnig Walibi is er nu ook zo'n verrassend evenement in het voorjaar.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl