ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Jan Kruis opent nieuw seizoen Walibi World
Biddinghuizen, 14 april 2006 - Vandaag opende Walibi World haar poorten voor weer een seizoen dat eruit springt! Jan Kruis was de eregast van de oranje kangaroe Walibi. Samen met hem én natuurlijk de Rode Kater zorgde hij voor de feestelijke opening van de Tentoonstelling van Jan, Jans en de Kinderen.
's Ochtends kwamen de eerste gasten vol verwachting Walibi World binnen om de start van het tweede seizoen mee te maken. Walibi drukte samen met een jonge bezoeker op een grote rode knop en opende daarmee symbolisch het park én het seizoen.

Een paar minuten later was het alweer tijd voor de volgende opening* Jan Kruis, de geestelijk vader van Jan, Jans en de Kinderen, mocht samen met Walibi de tentoonstelling openen over "zijn familie". Uiteraard was het hoofd van het gezin, de Rode Kater, ook aanwezig. Jan Kruis en zijn familie gingen helemaal op in de tentoonstelling, die voor hen natuurlijk een feest van herkenning was.

De tentoonstelling geeft een kijkje in het leven van Jan, Jans en de Kinderen. Terwijl je lekker onderuit zakt in één van de Rode Kater zitzakken, kun je hier ook genieten van beelden uit de Musical. Uitgebreid over ze lezen kan aan de grote leestafel waar alle stripalbums van de afgelopen 35 jaar aanwezig zijn. Op de foto met de bekende stripfamilie? Ook dat kan!

Naast de tentoonstelling is er ook dit seizoen nog veel meer te beleven in Walibi World. De sensationele achtbanen, als Megacoaster Goliath, zorgden op de allereerste dag alweer voor het nodige gegil. Ook de Splash Battle, die afgelopen seizoen werd verkozen tot leukste nieuwe attractie van Europa, bracht weer veel spetterend plezier. Het zonnetje was overwegend aanwezig en zorgde samen met de gezelligheid in het park voor een sfeervolle seizoensopening.
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl