ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
1 April stunt bleek geen grap
Biddinghuizen, 1 april 2006 - Walibi World haalde vandaag wel een heel verrassende stunt uit. Een week geleden maakte het park bekend dat het op 1 april om tien uur 's ochtends entreebewijzen zou regenen boven het park. Velen dachten dat het om een 1 april grap zou gaan, maar niets bleek minder waar!

De hele week werd er druk gespeculeerd of de aangekondigde stunt echt zou zijn. Ongeveer 150 mensen durfden toch het risico aan om vanochtend vroeg naar Walibi World te komen. Er kwamen zelfs mensen uit Rotterdam en België. Tot vlak voor tienen bleef het een groot raadsel of er echt entreebewijzen uit de lucht zouden gaan vallen.

Terwijl de mensen werden opgewarmd met koffie, thee en natuurlijk de warme knuffels van Walibi, ontstond er ineens hilariteit. Er vloog een klein vliegtuigje boven het park en ja hoor, er viel ook nog wat uit! Toen de eerste kinderen een Walibi knuffeltje en een écht entreebewijs hadden gevangen, begon de menigte alle kanten op te rennen om er ook één te bemachtigen.

Uiteindelijk hadden ongeveer 25 mensen geluk, maar natuurlijk werd de rest niet teleurgesteld, want Walibi World bood hen alsnog een gratis entreebewijs aan. "Mijn vrienden lachten me uit omdat ik ging, ze dachten allemaal dat het een 1 april grap zou zijn. Weet je wat pas een grap is, dat ik tóch thuis kom met een gratis entreebewijs!" lachte één van de aanwezigen.

Vanaf 14 april kunnen de bemachtigde entreebewijzen worden verzilverd voor een dag die eruit springt in Walibi World.
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl