ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Gratis entreebewijzen vallen uit de lucht bij Walibi World!
Biddinghuizen, 27 maart 2006 - Op de "gekke" dag 1 april gaat er wel iets heel raars gebeuren in Walibi World... Entreebewijzen voor het park zullen dan namelijk letterlijk uit de lucht komen vallen!

Op zaterdag 1 april om 10:00 uur zullen de entreekaarten vanuit een speciaal gecharterd vliegtuig boven de ingang van het park naar beneden gegooid worden. Aanwezigen die een entreebewijs vangen, kunnen daarmee vanaf 14 april één dag tijdens het seizoen een gratis bezoek brengen aan Walibi World.

Vanaf 14 april 2006 opent kangoeroe Walibi het park weer voor een dag die eruit springt! In 2006 worden veel spannende en leuke evenementen georganiseerd in het park zoals het nieuwe Waanzinnig Walibi op 25 mei, het zeer populaire New Year's Eve in de zomer en Halloween in oktober. Op deze dagen is het park extra lang geopend! Daarnaast start het seizoen met de gezellige Jan, Jans en de Kinderen tentoonstelling en zal het park op 4 juni helemaal in het teken staan van de leukste grootouders en kleinkinderen van Nederland tijdens de Opa- en Omadag.

Tot ziens op 1 april!
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl