ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Jan, Jans en de kinderen zes weken lang in Walibi World
Biddinghuizen, 27 maart 2006 - Nog even en dan opent Walibi World haar poorten weer voor een seizoen dat eruit springt! Op vrijdag 14 april zullen Walibi en de Rode Kater samen het seizoen aftrappen met de tentoonstelling van Jan, Jans en de Kinderen, die tot 5 juni gaat duren.

Vanaf 14 april slaat de bekende stripfamilie haar kamp op in Walibi World. Zes weken lang is er een vrolijke tentoonstelling te zien voor het hele gezin. Zo zijn er van alle stripfiguren bijzondere kijkkastjes gemaakt waar je urenlang in kunt kijken. De eerste originele strips uit de jaren zeventig worden tentoongesteld en er is een super-strip-leestafel ingericht waar je op je gemakt alle 36 albums kunt lezen. Op de foto met Jan, Jans, Karlijn, Catootje, Jeroen en de huisdieren? Ook dat kan!

Naast deze leuke tentoonstelling is er weer veel te beleven in Walibi World. Voor de echte helden vind je in dit park natuurlijk de meest sensationele achtbanen zoals Megacoaster Goliath, maar ook voor gezinnen met kleine kinderen is er genoeg te beleven! De unieke attractie Splash Battle is het afgelopen seizoen zelfs verkozen tot leukste nieuwe attractie van Europa en zal ook dit seizoen weer voor veel spetterend avontuur gaan zorgen!

Sfeer, Show en Entertainment spelen dit seizoen de hoofdrol. In the Crazy Horse Saloon komt het "Freak Circus" langs met opmerkelijke figuren als de man met twee hoofden en de vrouw met de baard. In het grote theater wordt je getuige van "The Making of King Solomon's Mines", het spannende en vernieuwde vervolg van een eeuwenoude legende in de tempel van Ra. Maar daar blijft het niet bij, ook in de straten van Walibi World zul je voortdurend versteld staan er verrast worden.

Succesnummers van het afgelopen seizoen waren de evenementen New Year's Eve en Halloween. Dit jaar komt er nog zo'n gezellig evenement bij! Op 25 mei is het park tot 23.00 uur geopend tijdens "Waanzinnig Walibi". In de zomer wordt er dit jaar maarliefst vijf keer oud en nieuw gevierd tot middernacht tijdens "New Year's Eve" en ook het angstaanjagend populaire Halloween zal weer voor de nodige enge momenten zorgen!

Genoeg te beleven voor iedereen in Walibi World, 2006 wordt een seizoen dat eruit springt!


BEKNOPTE AGENDA WALIBI WORLD 2006

14 april: Opening Walibi World 2006
14 april t/m 5 juni: Tentoonstelling van Jan, Jans en de Kinderen
4 juni: Opa en Oma dag
10 juni: Fancy & Break Out dag, Chill en Thrill*
9 juni t/m 9 juli: WK voetbal op groot scherm
25 mei: Waanzinnig Walibi tot 23.00 uur
19, 26 juli & 2, 9, 16 Augustus: New Year's Eve tot middernacht
13 t/m 29 oktober: Overdag Happy Halloween en 's avonds Scary


Voetnoot bij illustraties:
©® Jan, Jans en de Kinderen / Rode Kater zijn merken van Sanoma Uitgevers B.V.
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl