ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Walibi World zoekt 300 nieuwe werknemers
Walibi World heeft nog plaats voor 300 sfeermakers

Biddinghuizen, 24 februari 2006 Op zaterdag 4 maart organiseert Walibi World een Baneninformatiedag. Uniek aan deze dag is het interactieve karakter. Geïnteresseerden in een baan bij Walibi World krijgen niet alleen informatie, ze mogen ook zelf ervaren hoe het is om bij Walibi World te werken.

Gedurende het seizoen, dat dit jaar start op 14 april, werken er meer dan 800 seizoensmedewerkers in Walibi World. Deze medewerkers worden ieder jaar opnieuw geworven en geselecteerd. Een enorm karwei, waar het park tijdens de reünie van een aantal weken geleden een flinke stap in de goede richting mee heeft gezet. Toen werden er ca. 350 oud-medewerkers opnieuw aangenomen voor het komende seizoen.

Maar dat alleen is niet genoeg want er zijn nog steeds ongeveer 300 banen te vergeven. Daarom organiseert Walibi World op zaterdag 4 maart een Baneninformatiedag voor iedereen die interesse heeft in een baan bij Walibi World. Het bijzondere aan deze dag is het feit dat de bezoekers niet alleen informatie krijgen over de verschillende banen, maar deze ook zelf mogen uitproberen. Iedereen kan aan den lijve ondervinden hoe het is om in Walibi World aan de slag te gaan, waarbij sfeer, entertainment en gastvrijheid voorop staan. Het belooft een bijzondere en vooral interactieve dag te worden!

Walibi World zoekt o.a. medewerkers in de horeca, bij de attracties, in de schoonmaak en in de winkels van het park. Ook stagiaires zijn van harte welkom. Geïnteresseerden zijn op zaterdag 4 maart vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom in de Saloon van Walibi World. Hiervoor neemt men de ingang van het vakantiepark van Walibi World en volgt vervolgens de borden "Baneninformatiedag". Meer informatie en de vacatures zijn te vinden op de website: www.achtbaanvandezaak.nl.
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl