ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Nieuwe executive vice president marketing & strategy bij Starparks
Brussel, 26 januari 2006 - Cees Kikstra (53) is sinds december 2005 de nieuwe Executive Vice President Marketing & Strategy bij de themaparkengroep StarParks.

Tot de StarParks groep behoren Walibi World in Nederland, Walibi Belgium en Bellewaerde Park in België, Walibi Lorraine, Walibi Rhône-Alpes en Walibi Aquitaine in Frankrijk en Movie Park in Duitsland (www.starparks.com). De kantoren van StarParks bevinden zich in Brussel (Waver).

Cees Kikstra is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Europese marketingstrategie van de groep. Hij zal toezien op de uitvoering hiervan met een focus op prijszetting, yield management, reclame en public relations. Verder zal hij de partnerships met andere grote merken en media continueren en uitbreiden. Het verder verbeteren van de beleving van de bezoeker zal hierbij steeds centraal blijven staan. Ook de verdere uitbouw van de StarParksgroep staat op de agenda. Cees zal een gemotiveerd team van ervaren marketing en sales mensen leiden en coachen zowel op corporate als op park niveau.

“StarParks biedt een pracht van een marketing uitdaging met zeven parken in vier landen en onderscheidende producten. De concurrentiekracht is sterk, het management is capabel, gedreven, enthousiast en absoluut van plan om de groep tot de beste drie in Europa te laten groeien. Op korte termijn moet de bestaande capaciteit beter kunnen worden benut.”, aldus Cees Kikstra.

Cees Kikstra is afkomstig uit Nederland en heeft ruim 25 jaar ervaring in de toeristische sector. Hij begon zijn carrière bij Hill and Knowlton International Public Relations. Daarna werkte Cees achtereenvolgens als Marketing Communication Manager in de Efteling, bij Gran Dorado Bungalowparks (nu Centerparcs), als Directeur European Marketing & Sales Offices bij Disneyland Resort Paris en hij keerde uiteindelijk als Directeur Strategy and Development terug naar de Efteling.

Cees Kikstra zal voornamelijk werken vanuit de kantoren in Brussel (Waver). In het corporate Management team zal hij samenwerken met Bill Muirhead (CEO) and Denis Hermesse (VP Finance).

StarParks is in 2004 overgenomen door Palamon Capital Partners, een Britse privé investeerdersgroep. De Groep investeert in Europa vooral in service gerichte ondernemingen met een sterk groeipotentieel. Het StarParks management team wordt aangemoedigd om mogelijkheden aan te brengen om de Europese leiderspositie van de Groep te versterken.
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl