ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Walibi World sprong eruit in 2005!
Eerste seizoen Walibi World succesvol

Biddinghuizen, 4 november 2005 Een jaar nadat Six Flags Holland haar nieuwe naam, Walibi World, bekend maakte, blijkt niet alleen de naamsverandering maar ook de nieuwe koers die het park is ingeslagen een groot succes.

Walibi World kijkt tevreden op het eerste seizoen terug. Niet alleen omdat de resultaten goed waren, maar vooral ook omdat de waardering voor het park onder de bezoekers significant is gestegen. Dit blijkt wel uit de twee publieksprijzen die het park onlangs in ontvangst mocht nemen in de categorieën "meest vernieuwende park" en "leukste nieuwe attractie".

Tieners en jong volwassenen vonden al jaren de weg naar het park voor het indrukwekkende arsenaal van achtbanen en sensationele attracties. Dit seizoen had het park zichzelf als doel gesteld om haar doelgroep te verbreden naar bezoekers van alle leeftijden. Dat dit is gelukt blijkt wel uit de stijging in het aantal families met kinderen die dit seizoen het park bezochten.

Uit onderzoek blijkt dat de nieuwe Splash Battle, de verscheidenheid aan spannende attracties én de sfeer in het park hoge ogen scoren onder de bezoekers. Ook Walibi, de oranje kangoeroe en gastheer van Walibi World, won al snel aan populariteit. Het verrassende was dat dit niet alleen gold voor de aanwezige families, maar juist ook voor de tieners die Walibi en zijn vriendjes geweldig blijken te vinden.

Hoogtepunten dit seizoen waren New Year's Eve en Halloween. Tijdens New Year's Eve, in augustus, was het park tot middernacht geopend. Er werd een echt oud en nieuw feest van gemaakt, inclusief oliebollen en een knallend vuurwerk. Het afgelopen Halloween evenement werd tijdens de herfstvakantie gevierd en had voor het eerst een Happy Halloween variant overdag. 's Avonds werd er als vanouds Scary Halloween gevierd. Dit bleek een succesformule want het was de beste Halloween ooit voor het park. Niet alleen door de hoge bezoekersaantallen, maar ook door de waardering die het park kreeg van haar gasten.

New Year's Eve en Halloween zullen volgend seizoen dan ook weer een belangrijk onderdeel uitmaken van de kalender van Walibi World. New Year's Eve wordt uitgebreid tot vijf edities op de woensdagavonden in juli en augustus, het park is ook dan weer tot middernacht geopend. Daarnaast zal er op 25 mei 2006 een nieuw evenement georganiseerd worden onder de naam "Waanzinnig Walibi", het park is dan tot 23.00 uur geopend.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl