ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Op holgeslagen prullenbakken, mysteries in het maïs en shockerende experimenten
De herfstvakantie begint angstaanjagend in Walibi World

De herfstvakantie is angstaanjagend begonnen in Walibi World. Overdag tijdens Happy Halloween is het super gezellig met de familie Vogelverschrikker. Het is dan niet echt eng, maar wel heel erg spannend! Op vrijdag- en zaterdagavond is het "Fright Night" tijdens Scary Halloween. Alleen bezoekers met stalen zenuwen durven dan tot het einde (22.00 uur) te blijven...

Overdag gezellig griezelen tijdens Happy Halloween!
Tot en met zondag 30 oktober wordt er iedere dag Happy Halloween gevierd. Kinderen leren de familie Vogelverschrikker kennen, die je tot leven kunt brengen door ze te laten schrikken. Als dat lukt, krijg je een snoepje. Dit is gebaseerd op de Halloween traditie "Trick or Treat". Groot succes blijkt de spannende spookboerderij, waar de familie Vogelverschrikker woont. Bezoekers kunnen hier een kijkje nemen, maar moeten wel oppassen want opa Vogelverschrikker slaapt en als je hem wakker maakt* Het spannendste onderdeel van de spookboerderij is een doolhof in het maïs. Hier proberen de kinderen samen met Lange Jan, een vogelverschrikker met wel héle lange benen, een grote mus, de "MaxiMus", te verjagen.

Kinderen kunnen zichzelf gratis laten omtoveren tot een mini-monster in de speciale schminkhoek in Walibi Land. Maar ze moeten wel opletten, want hier blijkt een plaaggeest rond te dwalen! Hij houdt niet zo van gezelligheid en probeert dan ook roet in het eten te gooien tijdens de superspannende show "Walibi en de Plaaggeest". Tijdens deze interactieve show leven de aanwezige kinderen zo mee, dat ze zich in het begin samen achter de bankjes en hun stoeltjes schuilhouden voor de plaaggeest. Samen met de politie, Walibi en z'n vriendjes verzinnen ze een slimme list om de plaaggeest te pakken te nemen.. Zal dit lukken?

Fright Nights tijdens Scary Halloween, voor iedereen met stalen zenuwen In oktober is het iedere vrijdag- en zaterdagavond Scary Halloween in Walibi World, net als op de laatste openingsdag van het seizoen, zondag 30 oktober. Om 18.00 uur, als de zon ondergaat en de duisternis valt, demonstreert Dr. Shock zijn nieuwste uitvinding in "The Point of Fear" (voor het reuzenrad). Hij creëert hier monsters met als belangrijkste ingrediënt ANGST. Deze angst zaait hij onder de bezoekers door enge monsters op ze af te sturen, ze een kijkje te geven in zijn lugubere "House of Shock" en ze door de afschuwelijk Red Necks met kettingzagen het maïs in te sturen na een bezoek aan de "Thornton Inc. Mystery Ranch". Vlak voordat het park dichtgaat om 22.00 uur, drijven de monsters alle bezoekers richting "The Point of Fear" waar Dr. Shock voor de laatste maal probeert ANGST uit de bezoekers te halen voor zijn experiment. Hij doet dit met een geweld aan geluid, elektriciteit, schokkende beelden, laser en indrukwekkend vuurwerk.

Bezoekers die met de angst nog in de benen richting de uitgang lopen en denken dat ze eindelijk veilig zijn, hebben het mis! Een op hol geslagen prullenbak, die bezoekers achtervolgt, zorgt er voor dat menig bezoeker het park gillend uitrent om daar in de armen te vallen van nog meer enge monsters*.


HAPPY HALLOWEEN
Iedere dag van 14 t/m 30 oktober 2005
van 10.00 tot 17.00 uur

SCARY HALLOWEEN "FRIGHT NIGHTS"
Extra lange avondopenstelling tijdens
Scary Halloween met 7 Fright Nights op:

§ Vrijdagavond: 14, 21 & 28 oktober
§ Zaterdagavond: 15, 22 & 29 oktober
§ Zondagavond: 30 oktober

Walibi World is op deze dagen extra lang geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.


ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl