ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Gratis met je skippybal naar Walibi World
GRATIS ENTREE VOOR SKIPPYBALLERS IN WALIBI WORLD "Walibi World, eindelijk een dag die eruit springt"

Biddinghuizen, 21 augustus 2005 Iedereen die komende zaterdag 27 augustus vóór 10 uur 's ochtends met een skippybal voor de poort staat van Walibi World, ontvangt gratis entree tot het park. Ook deelt Walibi World tijdens deze dag nog eens honderden skippyballen uit onder het publiek. Om 13.00 uur wordt er een skippybal recordpoging gedaan op het plein voor het reuzenrad, direct na het optreden van Maud.

Recordpoging Skippyballen
Het is de bedoeling dat er komende zaterdag meer dan duizend skippyballende bezoekers in Walibi World rondspringen. Het hoogtepunt is om 13.00 uur, als al deze skippyballers samenkomen voor het reuzenrad om hier een record poging te doen. Als er meer dan 1000 mensen tegelijkertijd aan het skippyballen zijn, is de poging geslaagd.

Je skippybal is geld waard!
De afgelopen weken heeft Walibi World al een aantal acties gedaan, waarbij gratis skippyballen werden vergeven. Deze skippyballen zijn nu ook nog eens geld waard! Iedereen die zaterdag vóór 10 uur 's ochtends met een skippybal voor de poort staat van Walibi World, ontvangt namelijk gratis entree. Tijdens de dag zullen er ook nog honderden skippyballen worden weggegeven. Dit om zoveel mogelijk deelnemers voor de skippybal recordpoging bij elkaar te krijgen en zo letterlijk een dag te creëren die eruit springt.

Springen Maud, Kus, Sigs en Mark Dakriet ook mee?
De bezoekers van Walibi World vallen op zaterdag 27 augustus met hun neus in de boter. Naast gratis entree op vertoon van je skippybal en de ludieke recordpoging, is RTL FM op deze dag aanwezig in het park om er één groot feest van te maken. Op het podium voor het reuzenrad wordt live radio gemaakt en zijn er de gehele dag optredens van o.a. Maud, Kus, Sigs en Mark Dakriet. Zullen zij ook allemaal meespringen tijdens de recordpoging skippyballen?
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl