ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Nederland - Duitsland, oliebollen en attracties
Biddinghuizen, 10 augustus 2005 - Woensdag 17 augustus a.s. viert Walibi World samen met al haar bezoekers alweer de laatste New Year's Eve van deze zomer. Afgelopen week bleek het evenement een enorm succes. Op 17 augustus belooft New Year's Eve een nog groter feest te worden, want dan kunnen oranje liefhebbers hun hart ophalen. De oefeninterland tussen Nederland en Duitsland is dan live en levensgroot te zien in "The Crazy Horse Saloon" in Walibi World.

Oliebollen, samen aftellen en een spetterend vuurwerk!
Duizenden bezoekers die tot middernacht blijven, prachtig vuurwerk, oliebollen en vooral veel gezelligheid. Dit alles zorgde de afgelopen New Year's Eve voor die echt oud en nieuw sfeer. Het belooft ook op woensdag 17 augustus weer een groot feest te worden, tijdens de laatste New Year's Eve van deze zomer. Vanaf 17.00 uur brengt YamFm op het podium voor het reuzenrad de sfeer er al goed in met lekkere muziek, live radio uitzendingen en optredens. Vlak voor middernacht wordt de spanning opgebouwd en zal het nieuwe jaar worden ingeluid, met een gezamenlijk aftellen en een knallend vuurwerk! Het park is op deze avond tot middernacht geopend en bezoekers kunnen dus extra lang genieten van alle attracties en shows. Tijdens een warme zomernacht spetteren in de nieuwste Splash Battle of uitwaaien in de achtbaan en daarna samen oud en nieuw vieren? Hét perfecte excuus om lekker lang op te blijven.

Nederland - Duitsland op oudejaarsavond in Walibi World Behalve optredens, oliebollen en vuurwerk is er nóg een reden om op woensdag 17 augustus naar Walibi World te gaan. In "The Crazy Horse Saloon" zal de oefeninterland Nederland - Duitsland live worden uitgezonden op een scherm van 3 bij 4 meter. Gezellig met andere oranje liefhebbers het Nederlands elftal aanmoedigen, met hier en daar een verdwaalde Duitse toerist, en daarna toasten op het nieuwe jaar. Het belooft een superavond te worden in Walibi World, het enige wat het Nederlands elftal nog hoeft te doen, is winnen*


kijk voor informatie op www.walibiworld.nl
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl