ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Zondag 7 augustus, Duikpromotiedag in Walibi World
Biddinghuizen, 5 augustus 2005 - Op zondag 7 augustus wordt in themapark Walibi World een Duikpromotiedag gehouden. De organistatie "The Exhibition Company" organiseert hiermee een dag voor zowel duikers als niet duikers. Hoogtepunt van dit evenement is een duiktank met 18.000 liter water, waar een proefduik in gemaakt kan worden.

Geïnteresseerden in de duiksport worden tijdens deze dag volledig op de hoogte gebracht van de wereld onder water. In het park worden presentaties gehouden over 'Hoe en waar leer ik duiken?', 'Wat heb ik nodig om te kunnen duiken?' en 'Duiken in Nederland'. Men kan er terecht voor informatie en advies over duikapparatuur en over het halen van je duikbrevet.

Duiktank
Voor iedereen die zelf wil ervaren hoe het is om onder water te ademen, is er een duiktank aanwezig met 18.000 liter water. Onder professionele begeleiding kan een gratis proefduik worden gemaakt.

Korting
De Duikpromotiedag is gratis voor alle bezoekers van Walibi World. Naast genieten van alle attracties en shows die het park rijk is, kunnen ze op zondag 7 augustus alles te weten komen over duiken en zelf een proefduik maken. Mensen die op die dag met korting naar het park willen kunnen een kortingscoupon downloaden via www.onderwaterwereld.nl, waar ook meer informatie over het evenement te vinden is.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl