ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Eerste New Year's Eve in Walibi World één groot feest
Biddinghuizen, 4 augustus 2005 - Afgelopen nacht, precies om middernacht, vlogen duizenden mensen elkaar in de armen in Walibi World, met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Een beetje gek natuurlijk om midden in de zomer oud en nieuw te vieren, maar wel heel erg leuk. Dit bleek wel uit het grote aantal bezoekers, die speciaal tot middernacht in het themapark bleven om dit feest mee te maken. Op 10 en 17 augustus wordt er ook nog oud en nieuw gevierd in Walibi World, compleet met oliebollen, een spetterend vuurwerk en veel gezelligheid.

Het was één groot feest in Walibi World tijdens de eerste New Year's Eve. Die echte oud en nieuw sfeer zat er al heel snel in. Op het podium zorgden de optredens van verschillende artiesten én een oliebollen eetwedstrijd voor veel gezelligheid. De bezoekers bleven massaal in het park tot het spetterende einde en zelfs de allerjongsten mochten voor deze speciale gelegenheid lekker lang opblijven. 10 seconden voor middernacht, begon iedereen sterretjes aan te steken en spontaan af te tellen. Om exact 24.00 uur werd het nieuwe jaar spectaculair gestart met een knallend vuurwerk.

New Year's Eve wordt deze maand nog twee keer herhaald, op woensdag 10 en 17 augustus. Ook dan is het park weer tot middernacht geopend, met optredens, veel sfeer en een spetterend vuurwerk. Op de overige avonden, tot en met 21 augustus, is het park tot 21.00 uur geopend, dus in de zomer kunnen de bezoekers sowieso lekker lang genieten in Walibi World!
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl