ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Oud en Nieuw voor het eerst midden in de zomer
Biddinghuizen, 26 juli 2005 - Over een week wordt er voor het eerst in Nederland oud en nieuw gevierd, midden in de zomer. Walibi World luidt op woensdagavond 3, 10 en 17 augustus samen met alle bezoekers en medewerkers uitbundig het nieuwe jaar in. Het park is op deze avonden tot middernacht geopend, compleet met oliebollen, bubbels, muziek en veel gezelligheid. Vlak voor 24.00 uur wordt er samen voor het reuzenrad afgeteld en is er een spetterend vuurwerk. Wedden dat iedereen elkaar in de armen vliegt met een welgemeend "Gelukkig Nieuwjaar"!

Gezelligheid, samen aftellen en een spetterend vuurwerk Het belooft een groot feest te worden op woensdagavond 3, 10 en 17 augustus. Vanaf 17.00 uur brengt Yam Fm op het podium voor het reuzenrad de sfeer er al goed in met lekkere muziek, live radio uitzendingen vanaf het park en optredens van Mr. Z, Jay Kay, Danzel en de Jam-X Live Band. Vlak voor middernacht wordt de spanning opgebouwd en zal het nieuwe jaar worden ingeluid, met een gezamenlijk aftellen en een knallend vuurwerk! Het park is op deze drie avonden tot middernacht geopend en bezoekers kunnen dus extra lang genieten van alle attracties en shows. Tijdens een warme zomernacht spetteren in de nieuwste Splash Battle of uitwaaien in de achtbaan, hét perfecte excuus om lekker lang op te blijven.

10 augustus TMF Summerparty tijdens New Years Eve TMF komt tijdens de tweede New Year's Eve, op woensdagavond 10 augustus, er voor de TMF fans helemaal een feest van maken in Walibi World. Vanaf 20.30 uur zullen Dj Marco V en Dj Jean het gebied rondom Megacoaster Goliath omtoveren in één groot muziek- en dansfestijn. Ook zal er, net als vorig jaar, een Battle plaatsvinden in de Goliath tussen 15 BN-ers en 15 TMF ID members. De uitdaging is om, onder enthousiaste aanmoediging van de omstanders, 25 rondjes in Goliath vol te houden. Wordt het net als vorig jaar een afvalrace of houdt iedereen het vol?

Walibi World is er helemaal klaar voor!
Walibi World heeft al enorm veel zin in de drie New Year's Eve avonden. De medewerkers hebben hun mooiste galakleding al klaarhangen en er worden oliebollen geserveerd in het bedrijfsrestaurant, waar ook de nieuwjaarsliedjes al door de speakers knallen. De sfeer zit er dus al goed in! "Wat is er nu leuker dan drie keer oud en nieuw vieren, midden in de zomer! Ik heb er echt wel zin in", aldus een enthousiaste medewerker. Grote kans dat dit enthousiasme overslaat op de bezoekers, die elkaar vast en zeker om middernacht in de armen zullen vallen, met de beste wensen voor het nieuwe jaar!

ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl