ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Opnames SBS programma kinderrecords in Walibi World
Bezoekers van het park uitgenodigd om opnames bij te wonen.

Biddinghuizen 1 juli Deze zomer is SBS6 gestart met het nieuwe programma Kinderrecords vanuit Walibi World. Hoeveel kinderen passen in een auto? Hoe lang kan jij je lach inhouden? Kan je glazen op een dienblad in balans houden terwijl je fietst op een éénwieler? Dit en meer is te zien in het zesdelige programma, waarvan zaterdag 18 juni de eerste opnames gemaakt zijn in Walibi World. Iedereen die op deze dag het park bezocht mocht de opnames van het programma én de optredens van artiesten als Jan Smit en Djumbo bijwonen.

In elke aflevering zijn vijf pogingen tot het verbreken van een persoonlijk record te zien. De records zijn bedacht door kinderen en uitgevoerd door kinderen. Een tweekoppige jury bestaande uit acteur Geert Hoes, die onlangs vader is geworden, en de gekke glamorous Gemma Glitter (Juliette de Wijn) beoordelen de recordpogingen. Iedere uitzending is er een artiest aanwezig om de jury te assisteren en natuurlijk een optreden te verzorgen. Het programma wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en Mariëtte Fehmers.

De tweede serie afleveringen wordt op zaterdag 2 juli opgenomen in Walibi World. Het Walibi Theater zal op deze dag volledig in het teken staan van de opnames én de optredens van artiesten als Grad Damen, Topstars en Raffish. Iedereen die op deze dag het park bezoekt, mag als publiek bij de opnames van het programma Kinderrecords aanwezig zijn. De aanmoedigingen van het publiek zijn natuurlijk erg belangrijk voor het laten slagen van de recordpogingen!

Het televisieprogramma Kinderrecords wordt tot en met 30 juli elke zaterdag van 19.00 tot 19.30 uur uitgezonden bij SBS6.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl