ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Opnames SBS programma kinderrecords in Walibi World
Bezoekers van het park uitgenodigd om opnames bij te wonen

Biddinghuizen 15 juni - Deze zomer start SBS 6 met het nieuwe programma Kinderrecords vanuit Walibi World. Hoeveel kinderen passen in een auto? Hoelang kan jij je lachen inhouden? Kan je glazen op een dienblad in balans houden terwijl je fietst op een eenwieler? Dit en meer is vanaf 25 juni te zien in het zesdelige programma, waarvan op zaterdag 18 juni de eerste opnames gemaakt worden in Walibi World. Iedereen die op die dag het park bezoekt mag de opnames én de optredens van artiesten als Jan Smit en Djumbo bijwonen.

In elke aflevering zijn vijf pogingen tot het verbreken van een persoonlijk record te zien. De records zijn bedacht door kinderen en uitgevoerd door kinderen. Een tweekoppige jury bestaande uit acteur Geert Hoes, die onlangs vader is geworden, en de gekke glamorous Gemma Glitter (Juliette de Wijn) beoordelen de recordpogingen. Iedere uitzending is er een artiest aanwezig om de jury te assisteren en natuurlijk een optreden te verzorgen. Het programma wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en Mariëtte Fehmers.

De eerste afleveringen worden op zaterdag 18 juni opgenomen in Walibi World. Het Walibi Theater zal op deze dag volledig in het teken staan van de opnames én de optredens van artiesten als Jan Smit, Jannes en Djumbo. Iedereen die op deze dag het park bezoekt, mag als publiek bij de opnames van het programma Kinderrecords aanwezig zijn. De aanmoediging van het publiek is natuurlijk erg belangrijk voor het laten slagen van de recordpogingen!

Maar het blijft niet alleen bij aanmoedigen. Het aanwezige publiek kan zaterdag 18 juni ook genieten van optredens van Jan Smit, Djumbo en Jannes!

Het televisieprogramma Kinderrecords wordt vanaf zaterdag 25 juni, van 19.00 tot 19.30 uur, bij SBS 6 uitgezonden.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl