ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Nieuwe show in Walibi World: Los Trampoleros
Biddinghuizen, 09 juni 2005 - Zaterdag 11 juni as. gaat in Walibi World een halsbrekende en hilarische show in première. Braziliaanse trampolinespringers spelen de hoofdrol in "Los Trampoleros". Met adembenemende trampolinesprongen en veel humor wordt met deze show een uitroepteken gezet achter de slogan van Walibi World: Eindelijk een dag die eruit springt!

De nieuwe show "Los Trampoleros" is een duidelijk voorbeeld van de nieuwe weg die het park sinds haar naamsverandering, van Six Flags Holland naar Walibi World, is ingeslagen. Naast de meer dan vijftig attracties en shows die het park al rijk is, wordt er voortdurend gebouwd aan nog meer sfeer en entertainment voor jong en oud in het park.

Walibi World heeft de wens om meer families naar het park te trekken. Dit lijkt aardig te gaan lukken. Nieuwe attracties als de Splash Battle, Boris' Ballen Fabriek en Boris' Klauter Eiland slaan goed aan bij deze doelgroep. Ook Walibi Land, het themagebied speciaal voor de kinderen, is populair bij de families.

Walibi en z'n vriendjes, die vooral naar het park zijn gekomen voor de jongste bezoekers, blijken ook verrassend goed te scoren bij tieners en volwassenen! Dit is te zien tijdens de dagelijkse show van Walibi en z'n vriendjes, die bezocht wordt door bezoekers van alle leeftijden. Hetzelfde geldt voor de vernieuwde kinderboerderij waar kinderen van 0 tot 80 jaar met bijzondere dieren als Alpaca's, Nandoes en oer Hollandse geitjes en kippen spelen.

De nieuwe show "Los Trampoleros" is een toevoeging op het uitgebreide entertainment aanbod in het park. Professionele Braziliaanse trampolinespringers zijn speciaal naar Walibi World gevlogen om het gehele seizoen de bezoekers in het park te verrassen met een adembenemende trampoline show. Hilarische en halsbrekende sprongen zullen absoluut voor de nodige 'oohs' en 'aahs' gaan zorgen. De première van de show "Los Trampoleros" wordt gegeven op zaterdag 11 juni om 13.00 uur, tegenover het Theater van King Solomons Mines. Je kan hier lekker op een grasveldje zitten en genieten van de show. Vanaf zaterdag zal op dezelfde plek de show dagelijks te zien zijn.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl