ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Walibi World is klaar voor een verfrissende zomer
"Eindelijk een dag die eruit springt!"

Biddinghuizen, 1 juni 2005 - Het eerste warme weekend is achter de rug, de zwembadjes zijn opgepompt en de barbecues zijn uit de schuur. Iedereen is er nu echt klaar voor* DE ZOMER! Bij die zomer hoort natuurlijk ook een dagje attractiepark met het hele gezin. Terwijl de kinderen staan te springen van enthousiasme, maken de ouders zich vaak zorgen over lange wachtrijen, attracties die alleen maar over de kop gaan en ongezonde snacks. Dat is niet meer nodig, want Walibi World heeft overal aan gedacht.

Veel te warm in de zomer? Probeer dan de Splash Battle!
Is een warme zomerdag wel geschikt voor een dagje attractiepark? Met de bestaande waterattracties en zeker met de komst van de nieuwe Splash Battle is het tijdens een hete zomerdag heerlijk verfrissend in Walibi World.

Alles gaat alleen maar over de kop? Nee, er is veel meer!
Of je nu van achtbanen houdt of het liever iets rustiger aan doet, voor iedereen is er voldoende te beleven in Walibi World.

Alleen maar haast? Ontspan lekker op bankjes, terrassen en tijdens de shows!
Naast alle belevenissen is er in Walibi World ook genoeg plek om te ontspannen. De vele bankjes, grasveldjes en terrassen in het park geven de kans om even lekker bij te komen in het prachtige groene park. Er is altijd genoeg te zien, dus vervelen doe je nooit. Bezoekers die even lekker willen zitten en toch op avontuur willen, mogen de vele shows niet missen!

Niets te beleven voor de kleintjes? Walibi Land, een echt kinderparadijs!
Dat er in Walibi World niets te beleven is voor de kleintjes, berust absoluut op een misverstand. Al bij binnenkomst worden kinderen ontvangen door Walibi en z'n hartveroverende vriendjes, zoals Mama Lily het Nijlpaard en Wok de grote rode draak. Het park heeft zelfs een heel themagebied voor de kinderen met nieuwe attracties als Boris' Ballen Fabriek en Boris' Klauter Eiland.

Alleen maar friet en suikerspin? Ook frisse salades, pannenkoeken en vers fruit!
Het park biedt een variatie aan verse salades, pasta's, verse vruchtensappen en gezonde "zneks" zoals een lekkere appel en worteltjes. Speciaal voor iedereen die van pannenkoeken houdt is er Boris' Pannenkoeken Fabriek waar onbeperkt pannenkoeken kunnen worden gegeten! Voor gasten die eigen boterhammen hebben meegenomen, zijn er groene picknickweides.

Een dag te snel voorbij? Blijf logeren of kom New Year's Eve vieren tot middernacht!
Vindt u één dag eigenlijk te kort om te kunnen genieten van alles wat het park te bieden heeft? Walibi World heeft haar eigen vakantiepark met een camping en bungalows. Op 3, 10 en 17 augustus staat het park in teken van New Years' Eve en is dan geopend tot middernacht. Het park zal bruisen van gezelligheid met muziek, oliebollen en bubbels. Ook de attractie zijn extra lang geopend, dus dat is extra lang genieten. Natuurlijk zal er vlak voor middernacht gezamenlijk worden afgeteld, gevolgd door een spetterend vuurwerk.

Lange wachtrijen voor de kassa's? Nu verleden tijd..
Sinds kort kunnen entreebewijzen, voor het bezoek aan Walibi World, online worden besteld via de website www.walibiworld.nl. Vervolgens kan er direct worden doorgelopen naar de ingang, zonder eerst in de rij te hoeven staan voor de kassa's. "Doordat veel mensen gebruik maken van de mogelijkheid tot online bestellen, is er bij de kassa's ook nauwelijks meer sprake van wachtrijen. Iedereen geniet dus mee van dit nieuwe systeem!" aldus General Manager Marcel Schonenberg.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl