ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
NJOY gaat niet door
(Persbericht van ID&T niet van Walibi World)
NJOY, the Festival, wat plaats zou vinden in het weekend van 10 tot en met 13 juni op het festivalterrein van Wailibi World, gaat niet door.

Sander Groet, ID&T: "Wij wilden NJOY dit jaar voor de tweede keer neerzetten. Hoewel de kaartverkoop vorig jaar niet goed verliep, zijn we ervan uitgegaan, mede door de goede reacties op de eerste editie, dat het dit jaar beter zou gaan. Helaas hebben we moeten constateren dat de kaartverkoop achterblijft bij de verwachtingen. Vorig jaar hebben we dit opgelost door vele kaartenacties met verschillende partijen, maar dat wilden we dit jaar niet meer doen. Dan is de afweging, gaan we het festival verkleinen of stoppen we ermee. Wij hebben voor dat laatste gekozen.
Het is ID&T dus niet gelukt om een evenement met ook pop en rock van de grond te krijgen. We moeten de hand in eigen boezem steken. Anders dan Sensation, Mystery Land of Innercity is NJOY klaarblijkelijk niet sterk genoeg gebleken in de overvolle markt van popfestivals. Dit is een harde maar leerzame les met het oog op toekomstige ID&T evenementen".

De Sp!ts Breakthrough Awards vinden overigens wel gewoon plaats. De finale hiervan zou op NJOY plaatsvinden maar de organisatie is bezig met een vervangende locatie.

Bezoekers die een ticket hebben gekocht via TicketOnline of Ticketbox krijgen uiteraard hun geld terug.

TicketOnline: Deze week ontvang je een brief van TicketOnline waarin staat hoe je je geld terug krijgt. Mocht je toch nu al vragen hebben dan kun je bellen naar 0900 300 6000 (45cpm).


Ticketbox:
Check de site www.ticketbox.nl of download het restututieformulier van http://www.ticketbox.nl/restitutie.pdf
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl