ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Walibi Holland overvalt school
Biddinghuizen, 23 april 2012 - Basisschool de Akkerwinde uit Biddinghuizen is vanochtend 'overvallen' door verschillende fantasy figuren. De kinderen werden verrast met een schoolreisje naar het Fantasy Festival, dat volgende week in Walibi Holland plaatsvindt.

De Akkerwinde is op dit moment gevestigd in een noodgebouw waar geen aula en geen speelplein aanwezig is. "We zitten nu al een jaar in het noodgebouw en het duurt nog minstens een jaar voordat we naar een ander gebouw kunnen. Het is behelpen, het gebouw is erg gehorig en er is weinig ruimte om buiten te spelen voor de kinderen", aldus directeur Harry Okkinga. Walibi Holland hoorde het verhaal van de Akkerwinde en wilde ze graag in het zonnetje zetten. Op maandagochtend werd de hele school 'overvallen' door ridders en andere fantasy figuren, die aanwezig zijn tijdens het Fantasy Festival in Walibi Holland. De gastvrouw van het Festival, Fibi, overhandigde de cheque aan de school waarop staat dat de hele school op een volledig verzorgd schoolreisje naar het Fantasy Festival mag. Met als gevolg een oorverdovend "Walibi, Walibi, Walibi, Walibi!", waar de blijdschap van de kinderen uit naar voren kwam.

Meivakantie
Op 1, 2 en 3 mei vindt het Fantasy Festival plaats in Walibi Holland. Gasten komen oog in oog te staan met hun favoriete fantasy figuren en gaan de strijd aan met echte ridders. Walibi Holland is tijdens het Fantasy Festival tot 22:00 uur geopend en sluit af met een daverend vuurwerk. Tijdens de gehele meivakantie hebben kinderen tot en met 8 jaar gratis toegang tot Walibi Holland.

Meer informatie over Walibi Holland en de openingstijden en -dagen staat vermeld op www.walibi.nl.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl