ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Virtueel en toch net echt: Opening Club Psyke: 5D Experience
Biddinghuizen, 7 april 2012 - Vandaag is in Walibi Holland de nieuwe attractie «Club Psyke: 5D Experience» geopend. Begeleid door een knallend vuurwerk, onder toeziend oog van vele cameraploegen gingen 100 V.I.P.'s over de rode loper. «Net echt!», aldus Annika (10).

Positieve ervaringen
De eerste reacties over de attractie zijn positief: «Het was superspannend, maar vooral heel erg leuk: typisch Walibi !, aldus Lotte (12). Dat bezoekers compleet in deze beleving worden opgenomen blijkt wel uit de reactie van Annika (10): «Het leek net echt! Er kwam een hand op me af die probeerde ik zelfs te pakken.» Roy (8) is vooral onder de indruk van de vlammen: «Het was echt heel spannend, vooral toen het vuur op me af kwam». De nieuwe attractie scoort hoog onder de kids, wanneer wordt gevraagd om een cijfer te geven roepen de kids in koor: «een 9!».

Unieke attractie
Wat deze attractie zo uniek maakt is dat alle zintuigen worden geprikkeld. Verschillende elementen wisselen elkaar af: het ene moment komen metershoge vlammen op de bezoekers af, het volgende moment begint de vloer te trillen en worden bezoekers omringd door indrukwekkende lichteffecten. Mascha van Till, General Manager van Walibi Holland, is enthousiast over deze attractie: « Met de komst van Club Psyke: 5D Experience bieden wij bezoekers een ultieme beleving. Daarmee past de attractie in de hele belevingswereld die wij voor onze bezoekers creëren en zorgt hiermee voor een uitbreiding van Walibi als merk.»

Meer informatie over Walibi Holland staat vermeld op www.walibi.nl.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl