ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Musicalsterren en Hiphoppers in watergevecht
"Wie houdt het droog in de Splash Battle?"

Biddinghuizen, 20 mei 2005 Het wordt een gezellige week voor de oranje kangoeroe Walibi. Zaterdag 21 mei a.s. zal hij samen met zijn vriendjes een geweldige show weggeven tijdens de reünie van Wordt Vervolgd in de Meerpaal in Dronten. Maandag 23 mei ontvangt Walibi in zijn eigen Walibi World in Flevoland, de gehele cast van de Musical The Lion King. Op woensdagmiddag 25 mei zal hij zich, samen met de beste Hiphoppers van Nederland en een grote groep kinderen, van zijn stoerste kant laten zien tijdens de Hiphop Battle in het Walibi Theater. Zowel de Musicalsterren als de Hiphoppers gaan natuurlijk ook een watergevecht aan in de Splash Battle, de nieuwste attractie van Walibi World.


21 mei: Walibi en z'n vriendjes te gast bij wordt vervolgd
"Ik ben Pieter, ik ben vijf jaar en ik doe Road Runner na*" Weet u het nog? Dit was één van de vaste onderdelen van het beroemde stripprogramma Wordt Vervolgd, waarin kinderen hun favoriete stripfiguur mochten nadoen. Op zaterdag 21 mei a.s. komt de grote theatershow van Wordt Vervolgd voor één keer terug in de Meerpaal in Dronten, met als presentator: Han Peekel! Walibi zal samen met zijn vriendjes te gast zijn bij deze show en op de stripbeurs hun eigen Walibi-stripboek presenteren. De stripbeurs is te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur en de speciale Wordt Vervolgd Theatershow zal om 13.00 uur aanvangen in het grote theater van de Meerpaal te Dronten.

23 mei: Cast Lion King op bezoek in Walibi World
Aanstaande maandag 23 mei brengen in totaal zeventig personen cast en crew, waaronder Caroline Dijkhuizen (Nala), van The Lion King een bezoek aan Walibi World. Eens per jaar maken zij, op een vrije maandag, een cast-uitje en dit jaar gaat de reis naar Biddinghuizen. Direct na aankomst om 11.30 uur, wordt de groep uitgenodigd de allernieuwste attractie, de Splash Battle, uit te proberen. De castleden maken een spannende tocht langs dreigende waterelementen. Met een eigen waterkanon kunnen ze onderling een watergevecht houden, maar ook op verschillende doelen richten om daarmee de waterelementen tijdelijk uit te schakelen. De grote vraag is of de cast van The Lion King het droog houdt in de Splash Battle!

25 mei: hip hop battle in teken van kanker preventie week
Van 23 t/m 28 mei organiseert het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WCRF NL) de Kanker Preventie Week. Tijdens deze week staan er verschillende activiteiten gepland, waaronder een Hip Hop Battle in Walibi World. Woensdagmiddag 25 mei presenteren talentvolle jongeren tussen 6 en 12 jaar zich tijdens deze Battle in het Walibi theater in Walibi World. De Battle zal om 13.30 beginnen en ongeveer een uur duren. Een Hip Hop Battle is een verbale strijd tussen hiphoppers, waarbij de deelnemer met de raakste teksten wint. Jongeren die meedoen zijn uitgedaagd teksten te schrijven omtrent het thema van de Kanker Preventie Week: "Geef Kanker Geen Kans". Onderwerpen zijn groenten, fruit, gezond leven en een gezond gewicht. De deelnemers worden beoordeeld op rijmkunst, ritme, stijl en inhoud. De deskundige jury bestaat uit de hiphoppers Brutus (de broer van Lange Frans), Tim (lid VSOP en de master battelaar) en het jonge raptalent Mini. Na afloop van de Hip Hop Battle zullen de winnaars samen met de juryleden een watergevecht aangaan in de Splash Battle.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl