ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Christian Farla als eerste Nederlander uitgeroepen tot Beste Illusionist ter Wereld
Biddinghuizen, 20 april 2009 - De Nederlandse illusionist Christian Farla ontvangt voor de tweede keer in zijn carrière de Merlin Award. Deze internationale onderscheiding is ooit ook uitgereikt aan grootheden als David Copperfield en Siegfried & Roy. Door het winnen van deze Award is Christian Farla voor de tweede keer officieel de beste illusionist ter wereld. De Award wordt uitgereikt op zondag 26 april 2009 tijdens de première van zijn nieuwste show 'Christian Farla Live!' in Walibi World.

De Merlin Award is wat de Oscar betekent voor de filmwereld. De prijs wordt uitgegeven door de International Magicians Society te New York. Sinds 1968 wordt de Merlin Award iedere 3 jaar uitgereikt door de IMS President Mr. Tony Hassini. Mr. Tony Hassini komt speciaal overvliegen om de Award op zondag 26 april 2009 uit te reiken tijdens de première van Christian Farla Live! in Walibi World.
Voor deze Award is Christian Farla beoordeeld op zijn trucs, talent, showmanschap en zijn originaliteit. Mr. Tony Hassini beschrijft Christian als: "The new David Copperfield".

Christian Farla staat het hele seizoen met zijn nieuwe show Christian Farla Live! in themapark Walibi World. In deze show zorgt hij voor magische kunsten nog nooit eerder vertoond in een themapark. Voor deze show is ook een speciale website ontwikkeld www.christianfarlalive.nl . Op deze site worden geheime trucs door Christian uitgelegd en kunnen kinderen eigen trucs insturen. De winnende truc wint een rol in zijn show. Door middel van deze interactieve website kunnen kinderen zelf illusionist worden!
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl