ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Slotevent Zip your Lip 2009 in Walibi World (12-13 april)
Slotevent Zip your Lip 2009 in Walibi World 1.750 jongeren dag en nacht in pretpark voor het goede doel

's Nachts door een pretpark rennen en de attracties in: binnenkort is het voor 1.750 deelnemers van Zip your Lip een feit. Walibi World is Europa's eerste park dat 24 uur open blijft. Zip's Wild Night in Walibi World vindt plaats van 12 op 13 april 2009. Iedereen wordt uitgedaagd om 24 uur niet te eten in Walibi World. Dit alles voor Zip your Lip, de jongerenactie van World Vision. 24 uur niet eten betekent het redden van een leven!

Zip's Wild Night: 24 uur fun, 24 uur honger... In de paasnacht van 12 op 13 april gaat het park Walibi World exclusief open voor 1.750 deelnemers van Zip your Lip. Met 24 euro wordt één jongere in Afrika geholpen, vandaar dat dit het minimale bedrag is wat de deelnemers moeten ophalen. Zo krijgen ze entree voor deze exclusieve Wild
Night: 24 uur non-stop attracties, films en optredens van o.a. Nikki! De opbrengst wordt besteed aan hiv- en aidsprojecten van World Vision in Afrika.

Activiteiten 12 en 13 april met o.a. Nikki Op 1e paasdag, 12 april, wordt er vanaf 15.00 uur 'geZipt'. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar water en thee gedronken. Met een speciaal programma worden de Zippers 24 uur vermaakt: er worden films vertoond, er zijn speciale relaxruimtes en er gaan attracties open. 's Avonds wordt er een jeugddienst georganiseerd, waarbij Kees Kraayenoord & Band optreden.
Daarna treden o.a. X6 en Rivelino op. Als klap op de vuurpijl gaat Walibi World's topattractie Goliath tijdens zonsopgang open. Aan het eind van de
24 uur zal de opbrengst op spectaculaire wijze bekend worden gemaakt met o.a. een optreden van Nikki & Band.

Aanmelden niet meer mogelijk: vol!
Er werd zeer enthousiast gereageerd op Zip's Wild Night. 24 uur fun en geld inzamelen voor het goede doel. Al snel waren de 1.250 plekken vergeven.
Daarom werden er 500 extra plaatsen beschikbaar gesteld. Het event is nu vol.

Over Zip your Lip
Tussen 2 maart en 12 april 2009 laten duizenden jongeren 24 uur lang hun eten staan. Ze drinken dan alleen water en thee. Waarom 'het hongergevoel'?
Omdat honger en aids vaak hand in hand gaan. Via een sponsorlijst laten de deelnemers zich sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Toekomst voor 20.000 jongeren in Oeganda, Oost-Congo en Somaliland: dat wil World Vision dit jaar bereiken. Momenteel zijn er 15 miljoen (!) kinderen wees, waarvan bijna 12 miljoen in Afrika. Elke 24 euro verandert het leven van een jongere in Afrika.

Kijk voor meer info op www.zipyourlip.nl - 24 uur honger: jouw dag, hun leven!
Zip your Lip is powered by World Vision
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl