ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Djumbo in Walibi World
Biddinghuizen, 4 mei 2005 - Op 14 mei a.s. presenteert meidengroep Djumbo hun allereerste album "Jump" aan hun fans in Walibi World (voormalig Six Flags Holland). Djumbo geeft drie optredens en signeersessies in één van de theaters in het park. Een gelukkige fan kan zelfs een spannende tocht samen met Djumbo winnen in de Splash Battle.

Djumbo presenteert allereerste album "Jump" in Walibi World
Op 9 mei komt het allereerste album van Djumbo uit: Jump! Met daarop de superhits "Eyahe" en "Hide and Seek" en tien gloednieuwe liedjes. Svenja, Lotte en Lindsy, die samen de meidengroep vormen, kijken enorm uit naar de dag in Walibi World. "We ontmoeten onze fans, presenteren ons nieuwe album "Jump" én we mogen in alle attracties!" aldus de enthousiaste meiden.

Korting & optredens speciaal voor de fans van Djumbo
De fans van Djumbo kunnen via www.djumbo.com een kortingsbon van 5,- downloaden voor een bezoek aan Walibi World én de optredens van Djumbo op zaterdag 14 mei a.s.. De optredens vinden plaats in het gezellige theater van Walibi en z'n vriendjes om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.45 uur. Na afloop van elk optreden worden gesigneerde albums verkocht.

Houdt Djumbo het droog in de Splash Battle?
Djumbo fans kunnen niet alleen genieten van de optredens, maar ook een Meet & Greet met Djumbo winnen in de Splash Battle! In deze nieuwe attractie van Walibi World maakt Djumbo samen met de winnaar een spannende boottocht langs spuitende geisers, klaterende watervallen en door mistige tunnels. Tijdens deze tocht dreigen de boten terecht te komen in een aanval van verschillende waterelementen. Samen bepalen ze hun eigen lot, want de elementen kunnen tijdelijk uitgeschakeld worden. Dit kunnen ze doen door met hun waterkanon, die een straal produceert van wel zes meter, het doel te raken. Als dit net op tijd lukt, wordt de waterdreiging heel even uitgeschakeld. Maar dat is niet het enige waar ze op moeten letten, want ook de omstanders doen actief mee! Aan de kant van de attractie en op de brug staan namelijk ook waterkanonnen opgesteld. De vraag is dus: "Houdt Djumbo het droog in de Splash Battle?".
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl