ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Kakkerlak eten tijdens live show daverend succes
Biddinghuizen 14 oktober 2008 - Afgelopen weekend zijn de Halloween Fright Nights in Walibi World van start gegaan. Duizenden bezoekers werden getrakteerd op een meer dan groots horror spektakel. 250 acteurs zorgden in de Scarezones, Haunted Houses en tijdens de horror Shows ervoor, dat alle bezoekers angstig en gillend het park hebben verlaten. De Halloween Fright Nights zijn nog te bezoeken op elke vrijdag, zaterdag en zondagavond van 17 tot en met 26 oktober van 18.00 tot 22.00 uur in Walibi World.

De nieuwste show: Try or Die, onder leiding van de bekende Eddie de Clown, bleek een groot succes. Vele vrijwilligers melden zich aan om tijdens deze show de ultieme grens op te zoeken door levende kakkerlakken te eten en bedolven te worden onder vogelspinnen en
slangen. Dit gebeurde onder het toezicht van vele andere gasten, die het live spektakel van dichtbij konden meemaken. Dat de Halloween Fright Nights enorm populair zijn, bleek ook uit het feit dat er een run was op de entreebewijzen voor de Haunted Houses. In de Haunted Houses worden bezoekers geconfronteerd met hun diepste angsten.


Iedereen die de uitdaging aan durft te gaan, kan nog op elke vrijdag, zaterdag en zondagavond van 17 tot en met 26 oktober van 18.00 tot 22.00 uur de Halloween Fright Nights bezoeken. Ook de attracties zijn tijdens deze avonden geopend. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen alvast online te kopen. Voor de bezoekers die de Halloween Fright Nights niet aandurven is Walibi World de hele herfstvakantie overdag geopend. Meer informatie is te vinden op:
www.frightnights.nl en www.walibiworld.nl .
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl