ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Kakkerlakken op het menu tijdens hét Halloween event van Europa
Biddinghuizen, 6 oktober 2008 - Walibi World organiseert in de herfstvakantie het meest intense en grootste Halloween evenement van Europa: Halloween Fright Nights. Meer dan 250 acteurs bezorgen bezoekers de ergste nachtmerries in 3 Haunted Houses, 3 Scarezones en 4 Horrorshows. Dit jaar is voor het eerst de Try or Die show te zien. Gasten worden in deze show uitgedaagd om hun ultieme grens op te zoeken. De Halloween Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond in de periode van 11 tot en met 26 oktober van 18.00 uur tot en met 22.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend.

Al negen seizoenen lang zijn de Halloween Fright Nights enorm populair. Dit is niet voor niets. Bezoekers worden getrakteerd op een meer dan groots horror spektakel. "Ons doel is om onze gasten een avond vol Halloween spanning te bezorgen, die ze nergens anders kunnen vinden. Wij gaan hierin zo ver mogelijk en balanceren op de uiterste rand van intensiteit. Vorig jaar waren de laatste twee weekenden volledig uitverkocht. Als bezoekers de Haunted Houses willen beleven, adviseren wij entreebewijzen vooraf online te bestellen", aldus Directeur Walibi World Mascha van Till.

Eddie de Clown
Tijdens de Halloween Fright Nights speelt Eddie de Clown de hoofdrol. Deze clown, onder andere bekend van de film 'Eddie the Movie', zorgt met zijn humor, intimidatie en pesterijen voor grensverleggend spektakel. Gasten worden uitgedaagd de ultieme grens op te zoeken door levende kakkerlakken en meelwormen te eten en bedolven te worden onder vogelspinnen en slangen.

Nieuwe Show én Haunted House
Eddie de Clown vertoont de meest uitdagende en spraakmakende show ooit: Try or Die show. Eddie de Clown zoekt waaghalzen, die de uitdaging aan durven te gaan. Wie wordt bedolven onder een nest vogelspinnen en eet levende kakkerlakken of meelwormen? Eddie's nieuwe Haunted House, Circus of Horror, is in Walibi World aangekomen. Terwijl zijn circus in het park zorgt voor de nodige schreeuwpartijen worden de gasten uitgenodigd om een kijkje te nemen op het backstage terrein van het circus. Treed binnen in de wereld van Eddie...
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl