ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Dark Intentions Soundtracks brengt debuut CD uit
Utrecht, 1 oktober 2008 - Na een succesvolle muziekproductie voor het Halloween Fright Nights 2007 event in Walibi World brengt Dark Intentions Soundtracks speciaal voor Fright Nights 2008 hun debuut CD uit.

De volledige titel is: "The Original Soundtrack from: Halloween Fright Nights part 1: The Clown, The Fear, The Horror" De CD is vanaf 10 oktober te koop in Walibi World.

De productie zal in samenwerking met Walibi World worden uitgebracht tijdens de première van de Halloween Fright Nights, 10 oktober 2008 in Walibi World. De CD zal gedurende het gehele event verkrijgbaar zijn bij de merchandise stands voor een bedrag van 3,95

Naast de muziek van het aankomende Halloween event zal de CD ook de muziek van Halloween Fright Nights 2007 bevatten. Vier van de (nieuwe) nummers zullen op de website van Dark Intentions Soundtracks te beluisteren zijn (http://www.disoundtracks.com).

Dark Intentions Soundtracks maakt sinds april 2007 muziekproducties voor Walibi World. Hoewel het specialisme bij donkere sfeermuziek ligt (zoals dat voor Halloween) zijn ze ook beschikbaar voor andere stijlen.

Dark Intentions Soundtracks zou graag iedereen willen bedanken die zijn of haar support heeft getoond voor de muziek. Zonder jullie inzet was deze release niet mogelijk.
Voor meer informatie over Dark Intentions Soundtracks en Halloween Fright Nights bezoek www.disoundtracks.com en www.frightnights.nl.

Tracklist:

The Original Soundtrack from: Halloween Fright Nights

Part 1: The Clown, The Fear, The Horror

1. Intro - The Clown
2. Circus in Town
3. Carnival of Freaks
4. Circus of Horror.
5. House of (s)Laughter
6. Intro - The Fear
7. Premonitions
8. Harvest: Code Red
9. Chainsaw Drill Theme
10. Beyond the Point of Fear
11, Intro - The Horror
12. Walk of Death
13. Club Roxy
14. Showdown
15. AfterShock
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl