ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Lowlands Festival en Walibi World tekenen 5 jarig contract
Biddinghuizen, 2 juli 2008 - Vandaag hebben het Lowlands Festival en Walibi World een contract getekend voor 5 jaar. Met de ondertekening van dit contract wordt de jarenlange prettige en succesvolle samenwerking tussen het Lowlands Festival en Walibi World voortgezet.

De afgelopen 16 jaar heeft het Lowlands Festival plaats gevonden op het evenemententerrein van Walibi World. Directeur Jan Reuvers van Walibi World en festivaldirecteur Eric van Eerdenburg zijn beide zeer verheugd met de voortzetting van de samenwerking. Van Eerdenburg: "Het evenemententerrein heeft alle faciliteiten om het Lowlands festival goed neer te zetten".

Walibi World is zeer verheugd, dat het Lowlands Festival de komende 5 jaar wederom plaats vindt op het evenemententerrein van Walibi World. "Lowlands is al jarenlang een begrip in Flevoland. Het festival is vanaf het begin een grote aanwinst voor het evenemententerrein, de plaats Biddinghuizen, Gemeente Dronten en Provincie Flevoland", aldus Jan Reuvers.

Festivalgangers ook gek op achtbanen
Ook de festivalgangers hebben profijt van de jarenlange samenwerking. Vele festivalgangers brengen een bezoek aan Walibi World tijdens het festival. Voor een gereduceerd tarief kunnen festivalgangers op het terrein van Lowlands een entreekaart voor Walibi World kopen.

Lowlands Festival al uitverkocht
Met de tekening van het contract wordt extra geproost. De 16e editie van Festival Lowlands is reeds uitverkocht. Nog nooit in de geschiedenis was het festival zo snel uitverkocht. Dit betekent dat er in augustus 55.000 mensen naar het evenemententerrein van Walibi World komen. Meer informatie over het festival is te vinden op www.lowlands.nl.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl