ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Oud en nieuw feest midden in de zomer
Biddinghuizen, donderdag 17 juli 2008 - Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren viert Walibi World dit jaar voor de vierde keer New Year's Eve. Op 23 en 30 juli, 6, 13 en 20 augustus wordt er door duizenden bezoekers oud en nieuw gevierd compleet met oliebollen, champagne, oudejaarsshows en om 24.00 uur een groots vuurwerk.

Lekker lang open
Walibi World is in de zomer, van 21 juli tot met 17 augustus, lekker lang geopend tot 21.00 uur. Tijdens New Year's Eve is het park zelfs tot 24.00 uur geopend. Voor de prijs van een normaal entreebewijs kunnen bezoekers extra lang genieten van de attracties en shows. Ook oliebollen, champagne, sterretjes ontbreken natuurlijk niet!

Extra veel te beleven
Naast een groots vuurwerk om 24.00 uur is er nog veel meer te beleven. Er zijn podia waar muziek wordt gedraaid om helemaal in de oudejaarsstemming te komen. Ook zijn er diverse shows om de avond compleet te maken: een speciale kinderoudejaar show, jaren '80 muziekspektakel, cabaret Op Sterk Water en natuurlijk dé discosjowww van Nederland met de entertainers Sjon en Sjeffrie.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl