ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Feestelijke koninginnedag in oranje Walibi World
Biddinghuizen, 27 april 2005 - Walibi World staat dit jaar op 30 april, net als de rest van Nederland, in het teken van koninginnedag. De medewerkers van Walibi World hebben samen een prachtige foto gemaakt ter ere van het vijfentwintig jarige jubileum van de koningin. Op koninginnedag ontvangen de eerste vijfhonderd gasten, die in een oranje outfit komen, een gratis oranje suikerspin.

Dat Walibi World niet veel extra's hoeft te doen om in de oranje stemming te komen, valt direct bij binnenkomst al op. De gastheer en gastvrouw van het park, Walibi en Walibelle, zijn allebei knaloranje en ook de medewerkers lopen het hele jaar door in een frisse oranje outfit.

Bij de medewerkers van Walibi World, zit de oranje sfeer er dus al helemaal in. Zo gingen ze afgelopen zaterdag samen op de foto, speciaal voor de koningin. Om haar te feliciteren met haar 25 jarig jubileum, werd er met veel enthousiasme het getal vijfentwintig levensgroot gevormd. Op koninginnedag zal Walibi World de eerste vijfhonderd gasten, die in een feestelijke oranje outfit naar Walibi World komen, trakteren op een gratis oranje suikerspin.

Het park, dat vorig jaar nog Six Flags Holland heette, is dit seizoen niet alleen van naam veranderd, maar heeft een echte metamorfose ondergaan. Het park is fors uitgebreid met nieuwe attracties, zoals Boris' Ballen Fabriek, Boris' Klauter Eiland en de populaire Splash Battle. Maar dat is nog niet alles, Walibi is terug van een wereldreis! Hij heeft hartveroverende vriendjes van over de hele wereld meegenomen en samen schitteren ze in een nieuwe show. De kinderboerderij, die nog uit de Flevohof tijd stamt, is uitgebreid en er is nog meer sfeer, entertainment en gezelligheid voor iedereen!
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl