ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Gratis paasontbijt op 40 Meter hoogte
Walibi World opent haar poorten op 21 maart 2008 met een gratis paasontbijt.

Biddinghuizen 12 maart 2008 - Walibi World opent haar poorten voor een nieuw seizoen op vrijdag 21 maart. Op deze dag geeft Walibi World de eerste 500 bezoekers een gratis paasontbijt cadeau. Niet in een restaurant, maar in het reuzenrad op 40 meter hoogte kunnen de bezoekers genieten van een paasontbijt. In het aankomende seizoen staan de bezoekers nog andere extra’s te wachten in het park.

Met de openingsactie geeft Walibi World bezoekers de kans om een dagje uit op een bijzondere manier te beginnen. Op 40 meter hoogte met uitzicht over het park kunnen de bezoekers ontbijten met familie en vrienden. De eerste 500 bezoekers krijgen een voucher voor het paasontbijt, die ze tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen inwisselen bij het reuzenrad, waar een heerlijk ontbijt op hen staat te wachten.

Extra lang open!
Het aankomende seizoen staat vol met activiteiten en extra’s voor bezoekers. In de meivakantie is het park doordeweeks extra lang open tot maar liefst 21.00 uur. Ook de hele zomer is het park tot 21.00 uur geopend. Wegens groot succes van vorig jaar worden de verrassende festivals New Year’s Eve en Halloween herhaald. Tijdens New Year’s Eve in juli en augustus is het park tot 24.00 uur geopend en met Halloween, in de herfstvakantie, tot 22.00 uur.

Extra entertainment!
Bezoekers kunnen dit jaar wederom genieten van 3 spectaculaire shows. De “Urban Illusions” show met een mix van breakdance, hiphop en illusies, de familieshow “Walibi en de IJskoning” en de magische straatshow “Het Toverfestijn van Merlijn”. Voor elke doelgroep biedt Walibi World entertainment aan.

Verantwoord genieten
In Walibi World kunnen de bezoekers niet alleen genieten van de 40 attracties en shows, maar ook van verantwoord eten. Als eerste pretpark in Nederland gaat Walibi World verantwoorde friet verkopen. Door de friet op een verantwoorde manier te bereiden, bevat het minder calorieën en vet. Naar voedingswaarde gemeten valt de friet in dezelfde categorie als gekookte aardappelen, volkorenpasta en peulvruchten. De horeca van Walibi World biedt meerdere verantwoorde producten aan als vers fruit, verse vis, broodjes gezond en smoothies. Daarnaast zijn alle restaurants van Walibi World rookvrij. Dit om vooral de jongste bezoekers een gezonde, rookvrije omgeving te kunnen bieden.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl