ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Walibi op avontuur met kinderen in VU medisch centrum
Biddinghuizen, 22 april 2005 - Walibi, de oranje kangoeroe en gastheer van Walibi World, gaat op woensdag 27 april op avontuur in VU medisch centrum te Amsterdam. Hij zal samen met Mama Lily (een groot lief Nijlpaard met een rieten rokje en Hawaiï slinger) de allereerste exemplaren van zijn nieuwe stripboek: "Een wereld vol vriendjes" overhandigen aan de patiëntjes op de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Walibi is op 11 november vorig jaar geland in Nederland na een wereldreis van 5 jaar en heeft het toenmalige Six Flags Holland omgetoverd in het nieuwe Walibi World. De inspiratie die Walibi heeft opgedaan tijdens zijn wereldreis is sinds de opening duidelijk zichtbaar in het park. Naast de meer dan 50 attracties en shows die het park al rijk was, zijn er een nieuwe familieattractie, twee nieuwe kinderattracties, een nieuwe show en extra sfeer en entertainment toegevoegd. Ook is er nog meer aandacht voor de natuur, er is meer groen en kleur toegevoegd en de kinderboerderij, die nog uit de tijd van de Flevohof stamt, is fors uitgebreid. Hiermee slaat het themapark een nieuwe weg in, waarbij ze haar positionering verbreedt naar gasten van alle leeftijden, van grootouder tot kleinkind.

Walibi is niet alleen teruggekomen van wereldreis. Hij heeft een groot aantal hartveroverende vriendjes meegenomen. De avonturen die zij samen beleven zijn niet uitsluitend in het park en de nieuwe show te zien maar kunnen vanaf nu ook worden meebeleefd in een nieuw stripboek. De allereerste oplage van Walibi's stripboek "Een wereld vol vriendjes" is gedrukt. Walibi zal persoonlijk, samen met het lieve Nijlpaard Mama Lily, de eerste exemplaren van dit stripboek overhandigen aan de patiëntjes op de kinderafdeling van het VU medisch centrum in Amsterdam.

Voor kinderen die opgenomen zijn in het ziekenhuis duren de dagen soms best lang. Daarom wordt vol verwachting uitgezien naar het bezoek van Walibi en zijn vriendinnetje Mama Lily! Of zoals een patiëntje zei; 'Ja maar dan lig ik toch nog wel in het ziekenhuis?'
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl