ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Splash Battle blijkt absolute topper!
Biddinghuizen, 22 april 2005 - Bij de opening van Walibi World (voormalig Six Flags Holland), werd, naast twee nieuwe kinderattracties en een nieuwe show, de wereldprimeur Splash Battle gepresenteerd! Nu een maand en vele enquêtes later, blijkt deze nieuwe aanwinst van het themapark in Flevoland een shot in de roos!

Wie houdt het droog in de Splash Battle?
In deze prachtig gedecoreerde, interactieve attractie maken de inzittenden een spannende boottocht langs spuitende geisers, klaterende watervallen en door mistige tunnels. Tijdens deze tocht dreigen de boten terecht te komen in een aanval van verschillende waterelementen. Elk bemanningslid bepaalt zijn eigen lot, want de elementen kunnen tijdelijk uitgeschakeld worden. Dit kan gedaan worden, door met je waterkanon, die een straal produceert van wel zes meter, het doel te raken. Als dit net op tijd lukt, wordt de waterdreiging heel even uitgeschakeld. Maar dat is niet het enige waar de inzittenden op moeten letten, want ook de omstanders doen actief mee! Aan de kant van de attractie en op de brug staan namelijk ook waterkanonnen opgesteld. De vraag is duidelijk: "Wie houdt het droog in de Splash Battle?".

Wereldprimeur in Walibi World
Walibi World is trots dat zij het eerste themapark in de wereld is met een attractie als de Splash Battle. "Nergens in de wereld is deze attractie nog te vinden, wat het natuurlijk wel heel speciaal maakt voor ons, maar in het bijzonder voor onze gasten", aldus Marcel Schonenberg, General Manager van Walibi World. Dat de gasten deze attractie inderdaad erg bijzonder vinden blijkt wel uit de resultaten van de vele enquêtes die Walibi World onder haar gasten heeft afgenomen. Hieruit blijkt dat de attractie niet alleen populair is bij families met kinderen, maar ook bij tieners en stoere volwassen mannen. "Bij de ontwikkeling van de Splash Battle was het onze bedoeling om een attractie te creëren voor iedereen, het is geweldig om te zien dat dit is gelukt!", aldus de trotse Marcel Schonenberg. Er was eerst nog wat onzekerheid over het feit dat inzittenden nat kunnen worden in de Splash Battle, maar dat bleek volledig ongegrond. "Het is echt super om je tegenstanders nat te spuiten! Dat je daarbij zelf niet helemaal droog blijft, hoort er bij, dat maakt het juist extra spannend!", aldus een enthousiaste gast.

Shot in de roos
Splash Battle blijkt dus een schot in de roos voor het vernieuwde themapark, zeker gezien de nieuwe weg die het park is ingeslagen sinds de naamsverandering van Six Flags Holland naar Walibi World. Met toevoeging van de Splash Battle, twee nieuwe kinderattracties, een nieuwe show, veel extra sfeer en entertainment ontstaat de perfecte balans. Iedereen, van grootouder tot kleinkind, van puber tot peuter, beleeft hierdoor eindelijk een dag die eruit springt!
Fotos
ParkFan.nl klik hier voor de grote versie     
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl