ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Zonnige start van het seizoen voor Walibi World
Biddinghuizen, 6 april 2007 Vandaag opende Walibi World voor het eerst dit seizoen weer haar poorten. Het park presenteerde maarliefst drie nieuwe shows, die met veel enthousiasme werden ontvangen door de gasten van het park. Samen met het prachtige weer en de gezellige drukte zorgde dit voor een zonnige start van het paasweekend en natuurlijk de rest van het seizoen.

De strategie van Walibi World om meer sfeer, gezelligheid en beleving voor gasten van alle leeftijden te brengen, wordt dit jaar onverminderd doorgezet. Shows en entertainment spelen hier een onmisbare rol in, bleek vandaag wederom tijdens de presentatie van maarliefst drie nieuwe shows!

Opening iedere dag van 10.00 – 12.00 uur op “Hollywood The Mainstreet”
Direct bij binnenkomst worden de gasten meegenomen in het avontuur van Walibi en zijn vriendjes, die net terug zijn van hun wereldreis. Onderweg naar huis, kwamen ze er achter dat de boze IJskoning was meegereisd in het vliegtuig. Gelukkig hebben ze hem kunnen opsluiten. Terwijl Walibi en z’n vriendjes op de foto gaan met de bezoekers en handtekeningen uitdelen, komen ze er achter dat de IJskoning is ontsnapt! Wat zou hij van plan zijn?

“Walibi en de IJskoning” show in het Walibi Theater
Het avontuur van Walibi en de ijskoning gaat ’s middags verder tijdens de interactieve Walibi en de IJskoning Show. Hier blijkt wat de boze IJskoning van plan is... hij wil de hele wereld gaan bevriezen! Nadat hij zijn toverspreuk heeft uitgesproken wordt het koud in het theater en begint het letterlijk te sneeuwen. Een aantal kinderen duiken weg achter de rug van hun vader of moeder, om er direct weer achter vandaan te komen als ze horen dat ze mogen helpen om de IJskoning tegen te houden. Gelukkig weten ze hem uiteindelijk samen te vangen en ontsnapt Walibi World aan het noodlot…

Opzwepende illusies tijdens de show: “Urban Illusions” in de Saloon
Wat lijkt te beginnen als een traditionele Saloon Show, mondt uit in een bruisend en eigentijds spektakel. Lichteffecten, een keiharde beat en zes energieke dansers weten het publiek flink op te zwepen tijdens de show “Urban Illusions”, die een mix is van acrobatische breakdance- en snelle hip hop moves. Verrassend zijn de spectaculaire illusies waar je tijdens deze show in mee wordt genomen. Verschillende verdwijn- en verschijntrucs afgewisseld met de indrukwekkende dans acts maken dit tot de meest “vet coole” show van het park.

“Merlijns Toverfestijn” in Sherwood Forest
Het themagebied Sherwood Forest, waar de achtbaan Robin Hood de grote held is, wordt dit jaar compleet gerestyled. Er wordt momenteel gewerkt aan een speelburcht waar kids zich helemaal uit kunnen leven. Ook nieuw in dit gebied is de hartverwarmende straatshow: Merlijns Toverfestijn. Wok de Draak probeert hier de bezoekers te behoeden voor de fratsen van een rare kwakzalver. Dat dit hem niet echt lukt blijkt als hij zelf wordt omgetoverd tot een mini Wok de Draak…

Het park is erg blij met deze nieuwe shows, die een prachtige aanvulling zijn op de grote variaties aan attracties. “Dit belooft veel goeds voor het nieuwe seizoen”, aldus de enthousiaste Jan Reuvers, Algemeen Directeur van Walibi World.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl