ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Vrijdag de 13e geluksdag in Walibi World
VRIJDAG DE 13e BRENGT GELUK IN WALIBI WORLD

- Biddinghuizen, 6 oktober 2006 - Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Niet in Walibi World! Dit is namelijk de eerste dag van het meest populaire evenement van het jaar "Halloween". Dit spannende evenement zal twee weken lang duren, met dit jaar wel een heel bijzondere start. In de nacht van vrijdag de 13e wordt het park namelijk door tientallen vrijwilligers, verkleed als vogelverschrikkers, bewaakt. Daarnaast mag iedereen die 13 jaar oud is op vrijdag de 13e voor maar 13 euro het park bezoeken.

Levende vogelverschrikkers staan 12 uur lang stil op vrijdag de 13e in Walibi World Walibi World deed een week geleden een oproep voor vrijwilligers die als levende vogelverschrikker het park willen bewaken. Dit tijdens de spannendste nacht en dag van het jaar, van donderdag 12 oktober 24.00 uur tot 12.00 uur 's middags op vrijdag de 13e. De volhouders, die niet in slaap zijn gevallen en de enge geluiden van de nacht hebben weten te doorstaan, ontvangen gratis entree tot het twee weken durende Halloween én tot de speciale Halloween attracties. Op dit moment zijn er al bijna honderd vrijwilligers en de aanmeldingen blijven binnenstromen. Het belooft dus een hele "veilige" nacht te worden op vrijdag de 13e in Walibi World. Mensen die graag mee willen doen, maar zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dit alsnog doen via: alice.kroeze@cda-parks.com

13 jaar? Dan mag jij op vrijdag de 13e voor maar 13 euro naar Walibi World!
Het is natuurlijk uniek dat het spannendste evenement van het jaar start op de spannendste dag van het jaar: vrijdag de 13e. Om er nog een schepje bovenop te doen mag iedereen die 13 jaar oud is, op vrijdag de 13e voor maar 13 euro het park in. Dit is 50% van de reguliere entreeprijs. Uiteraard moeten de 13 jarigen wel een legitimatiebewijs meenemen om hun leeftijd aan te tonen.

Happy & Scary Halloween in Walibi World
Tijdens de herfstvakantie kan heel Nederland weer lekker komen griezelen in Walibi World. Vanaf vrijdag 13 oktober t/m zondag 29 oktober is het iedere dag Happy Halloween. De familie vogelverschrikker speelt tijdens Happy Halloween de hoofdrol. Echt eng is het dan gelukkig niet, maar wel hééél erg spannend. Voor de echte durfals is het op vrijdagavond 13, 20 en 27, zaterdagavond 14, 21 en 28 én zondagavond 29 oktober Scary Halloween. Tijdens deze "Fright Nights" is het park extra lang geopend tot 22.00 uur. Als het zweet in je handen staat en de rillingen over je rug lopen is Scary Halloween begonnen* Tijdens deze dagen is er overdag gewoon Happy Halloween voor iedereen, dus ook voor gezinnen met jonge kinderen. Voor de speciale Fright Nights, die vanaf 18.00 uur beginnen, is de adviesleeftijd 12 jaar en ouder.

Ga voor meer informatie naar www.walibiworld.nl en beleef hier ook alvast de spannende Halloween sfeer*
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl