ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Walibi viert "New year's eve" in de zomer
Biddinghuizen, 23 december 2004 - Over een paar dagen wordt in heel Nederland het nieuwe jaar gevierd. De oliebollen liggen al in het vet en het vuurwerk wordt al enthousiast besteld. Toch viert niet iedereen het nieuwe jaar op 1 januari. Kangoeroe Walibi, de nieuwe held van het themapark Walibi World (voormalig Six Flags Holland), heeft besloten het nieuwe jaar midden in de zomer te vieren.

Ruim een maand geleden kwam Walibi terug van zijn 5 jaar durende wereldreis. Hij landde op Luchthaven Lelystad en werd daar door een grote hoeveelheid pers en kinderen als een ware held ontvangen. Met zijn komst werd op feestelijke wijze het voormalige Six Flags Holland tot Walibi World gedoopt. In dit nieuwe themapark zal de inspiratie die Walibi tijdens zijn wereldreis heeft opgedaan, in de vorm van spetterende nieuwe attracties, shows en entertainment, worden toegevoegd aan de vele attracties en shows die het themapark rijk is.

Tijdens zijn wereldreis heeft Walibi ook zijn lieve vriendin Walibelle ontmoet en heel veel andere vrienden van over de hele wereld. Zij zullen allemaal, samen met Walibi, in Walibi World gaan wonen om daar de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Helaas is het Walibelle en de vrienden niet gelukt om al voor oud en nieuw naar Nederland te komen. Daarom zal Walibi midden in de zomer met zijn vrienden én natuurlijk alle gasten van Walibi World midden in de zomer "New Years Eve" vieren.

Op 25 maart 2005 opent Walibi, samen met zijn vrienden en Walibelle het park. Op deze dag presenteert hij tevens de spetterende nieuwe attracties, shows en entertainment voor jong en oud! Op 3, 10 en 17 augustus 2005 kan heel Nederland "New Year's Eve" vieren, samen met Walibi. Het themapark zal op die avonden tot middernacht geopend zijn. Er zullen oliebollen worden uitgedeeld, bubbels worden gedronken en samen worden afgeteld naar het nieuwe jaar. Uiteraard worden de avonden afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Het vieren van het nieuwe jaar midden in de zomer een beetje raar natuurlijk, maar wel heel erg gezellig!

Walibi wenst Nederland prettige feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar!
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl