ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
16 augustus: TMF Summerparty in Walibi World
met.: G-Spott, Brace, Toppertje, Lange Frans, R.O.O.O.M en vele anderen

Biddinghuizen, 10 augustus 2006 Op woensdag 16 augustus is het dubbelop feestin Walibi World! Tijdens het populaire evenement New Year's Eve wordt ook nog eensde TMF Summerparty georganiseerd, met muziek en optredens in het hart van de houten achtbaan Robin Hood!

De afgelopen vier weken was het iedere woensdag tot middernacht een geweldig feest in Walibi World tijdens New Year's Eve. Duizenden gasten van het park genoten van de lange openingstijden, het gezellige sfeertje, de speciale shows en natuurlijk de oliebollen, het gezamenlijke aftellen en het knallende vuurwerk om middernacht.

Aankomende woensdag is het alweer tijd voor de allerlaatste New Year's Eve van dit seizoen en dat belooft wel een héle bijzondere editie te worden. In samenwerking met TMF organiseert het park van 20.00 uur tot middernacht de TMF Summerparty op het grote grasveld in het hart van de houten achtbaan Robin Hood. Op deze unieke locatie zullen artiesten als Brace, G-Spott, DJ Chuckie, Lange Frans, R.O.O.O.M, Lloyd en
Toppertje zorgen voor een gigantisch feest. Presentatie is in handen van VJ Miljuschka van TMF.

Voor de prijs van een normaal entreebewijs kan er op 16 augustus in Walibi World dus extra lang (tot middernacht!) worden genoten van het park, de sfeer en alle attracties. Ook de TMF Summerparty is voor alle gasten van het park vrij toegankelijk!

Tip: Download via de website van Walibi World, www.walibiworld.nl, een coupon met een korting tot 20,- op de entree. ( 4,- korting per persoon voor maximaal 5 personen)
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl