ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite / Persberichten
Breng Walibi en Walibelle bij elkaar vóór valentijnsdag!
Over een week is het zover. Dan krijgt heel Nederland weer de kans om een geliefde te verrassen met een Valentijnsbericht of een romantisch diner. Walibi, de oranje kangoeroe en nieuwe held van Walibi World (voormalig Six Flags Holland), wil op deze dag graag na lange tijd zijn vriendin Walibelle weer in zijn armen sluiten. Het wordt nog spannend of dat gaat lukken! Hij doet daarom een oproep aan heel Nederland om hierbij te helpen.

Walibelle kan de weg naar Walibi World niet vinden
Walibelle schijnt al in Nederland gearriveerd te zijn, maar kan de weg naar het themapark Walibi World, waar haar lieve Walibi woont, niet vinden. In de woestijn van Australië, waar Walibelle vandaan komt, is er maar 1 grote weg. Als ze dus maar lang genoeg springt, komt ze daar vanzelf waar ze zijn moet. Bij aankomst in Nederland bleek dat wel even een ander verhaal, wat een wegen, wat een mensen en wat een auto’s!

Help Walibelle de weg vinden naar Walibi World!
Walibelle zal de komende week te vinden zijn op een aantal plaatsen in Nederland en voorbijgangers de weg vragen naar Walibi World. Walibi heeft dit gehoord en doet daarom een oproep aan alle Nederlanders om Walibelle hierbij te helpen. Het doel is om de twee geliefden nog voor Valentijnsdag weer bij elkaar te brengen.

Stuur een foto op en word uitgenodigd in Walibi World
Iedereen die Walibelle tegenkomt en haar helpt met het vinden van de weg naar Walibi World kan door Walibi worden uitgenodigd om het komende seizoen gratis naar Walibi World te gaan. Hiervoor moet een bewijs naar Walibi World gestuurd worden in de vorm van bijvoorbeeld een foto of filmpje, waarop duidelijk te zien is dat je Walibelle hebt geholpen met het vinden van de weg naar Walibi World. Als het bewijs overtuigend genoeg is, word je door Walibi uitgenodigd voor de feestelijke opening van Walibi World op 25 maart 2005!

Walibi pakt uit met verrassende stunts
Sinds de overgang van Six Flags Holland naar Walibi World pakt het themapark uit met verrassende publiciteitsstunts rondom hun nieuwe held Walibi. Zo is Walibi op 11 november op spectaculaire wijze geland op vliegveld Lelystad. Op 1 januari is hij het jaar goed gestart met een oer Hollandse nieuwjaarsduik. Vakantiegangers konden Walibi ontmoeten op de vakantiebeurs en de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Op 2 februari is Walibi zelfs officieel ingeschreven als inwoner van de gemeente Dronten door burgemeester de Jonge.

Six Flags Holland is nu Walibi World
Dit alles nadat Walibi landde op 11 november 2004 in Nederland, na een wereldreis van 5 jaar. Op deze dag doopte hij Six Flags Holland tot Walibi World. Het themapark, gevestigd in de gemeente Dronten in Flevoland, heeft niet alleen haar naam veranderd maar wordt momenteel ook fors uitgebreid. Naast de meer dan 50 spectaculaire attracties en shows, die het park al rijk is, zullen er 3 nieuwe attracties, een nieuwe familieshow, een nieuw uniek zomerevenement en veel extra parkentertainment worden toegevoegd. Hierdoor ontstaat de ideale mix aan vermaak voor jong en oud!
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl