ParkFan.nl
Walibi Holland Fansite
Karakters in het park
De vriendjes van Walibi
Met genoegen stellen wij u voor aan de beste vrienden van Walibi de Kangoeroe. Ze komen overal vandaan, zijn heel verschillend maar hebben één ding gemeen. Ze houden van mensen en ze lijken ook op mensen. De één is wat eigenwijs of heeft het altijd koud, de ander houdt van veel eten of van lekker zeuren. Inderdaad, het zijn net mensen, aardige mensendieren en als je ze tegenkomt in Walibi World kom je daar vanzelf achter.
Oscar, De kat
De kat is misschien wel de beste vriend van Walibi. Slim, eigenwijs en ondeugend. Maar met het hart op de juiste plaats. Kan enorm zeuren maar heeft ook heel goede ideeën.
Doedoe, De pinguïn
Deze goede vriend de Pinguïn heeft het bijna altijd koud. Misschien een beetje raar voor een pinguïn, maar hij is wehartverwarmend en ook nog eens zo lief als wat.
Wok, De Draak
Wat is hij mooi, onze draak Wok, met zijn lichtgroene kleuren, gele buik en roze vleugels en haar. Hij strooit met wijsheden en spreekwoorden. Let vooral goed op wanneer hij de filosoof Dim-Sum aanhaalt.
Mama Lilly, Het Nijlpaard
Wie houdt er niet van Mama Lilly, het nijlpaard in haar rode jas en de mooie bloemenkrans. Iedereen kan bij haar terecht. Ze helpt je met een opbeurend woord, een hoestsiroopje of een lekker vitamientje.
Rocky, De Bever
Hij werkt om te eten en hij eet om te werken. Een echte klusjesman, Rocky, de bever in z'n blauw-wit gestreepte tuinbroek en zijn mooie rieten hoed. Wil alles repareren en goedpraten. Is gek op spijkers en moeren.
Splash, De Olifant
Hij is een beetje onhandig, onze lichtgrijze olifant. Hij is dan ook geboren in een porseleinkast maar loopt nu tegen alles en iedereen op. Vooral ook tegen jou, dus pas maar op. Ook is de Olifant bezeten van lekker eten.
Stocky, De Pelikaan
Wat kan die praten zeg. Een echte opschepper die denkt dat hij alles weet. Toch is de pelikaan, eigenlijk zo mak als een lammetje. En wat maak je hem makkelijk aan het schrikken. Let wel op zijn grote bek, daar kan van alles in.
Boris, Het varken
Boris is het netste varkentje van de wereld. Hij blijft zich wassen. Gelukkig kan hij bij de Olifant geregeld onder de douche. Maak hem alsjeblieft niet vuil, ook niet een klein beetje, want daar kan hij echt niet tegen.
ParkFan.nl
ParkFan.nl
Copyright © 2001-2023 ParkFan.nl / Disclaimer / webmaster@parkfan.nl / Halloween.nl
Dit is niet de officiële Walibi Holland website.
ParkFan.nl